![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
am in telefon un cielo cu ... sticker 4 tuning de hunedoara .. modificat .. asa .. si are pe ... masca fatza ... semnu de la aa... skoda turbo :)
|
am vazut azi prin CT o dacie 1310 cu faruri de VW BORA... imi pare ft rau nu am reusit sa ii fac poze... :(
|
deci este foarte terminat omu
|
2 Attachment(s)
Cine nu a observat ...in ultimul timp taxiurile sunt cele mai tunate masini :)) nu le'am prins inca pe alea din cta cu 15-20 de stikere pe ele :P
|
aham .. si dak ii taxi inseamna ca e kitch ? :confused2
|
nu`nteleg d c acest Renault e kitch???
|
da intradevar si eu ma intrebam acelasi lucru...nu cred ca are legatura ca pragurile sunt cele pe care scrie gti iar spoilerul spate este de logan ca si cel din fata ...ma refer la cele care au toti propietarii de logan vitan/poporului style
|
1 Attachment(s)
logan nike :)
|
Quote:
sa nu uitam de prelungirea spoilerului pe cu totul alta linie decat linia masinii si de faptul ca si-a facut modificarile astea dar are jante de tabla cu capace... |
am fotografiat aseara o dacie la semafor...vai mama imi venea sa borasc. seara asta poze ca sa scot de pe tel.
|
5 Attachment(s)
din ciclul Dacia Nike si "body-kit" de la orice alta marca decat dacia...+ bonus un Oltcit cu multi cai putere si multe aerisiri pentru o racire mai buna a motorului
|
1 Attachment(s)
si cum am promis...poza! :D
|
asta e regina lor :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
stiu ca nu are sen sa o pun acum...este eclipsata....dar....va prezint noul renault m gti....
desigur.....romanul nu e roman daca nu baga 15 porci in portbagaj:D.... si pozele.....(mobile phone quality) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning