![]() |
Re: Femeia ...
nu era asta ideea neaparat...dar poti sa pui si asa problema...oricum obligatiile apar dupa ce relatia devine ca de cat mai serioasa...tre sa te implici la un moment dat...ca doar nu stai asa toata viata...baietelu' lu' mamica:-)
|
Quote:
|
asa ma intrebam si eu, da' nu... baietelul lui mamica, ci doar... de capul meu asa... la 26 d anisori nu vad niciun motiv sa fie altfel :D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
...eu am 30,sunt si femeie ,am un baietel.....si Doamne da' maaaaaaaaaaaaaaare timpita am fost,cind am crezut k m-am maturizat!!!!:D :D :D
nu are rost sa-ti impui o limita.sunt unele persoane kre in veci nu se vor maturiza(tre sa admit ,cu buna stiinta),si ptr specia asta e mult mai bine daca nu experimenteaza viata "familiala",k numai belele ies...:x |
Quote:
De la unii care si-au luat-o deja :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Asta asa e , dar prefer sa nu ma iau dupa nimeni pt ca fiecare are caracterul lui si poate a mea femeie nu e ca a lui si etc.... daca a mea e curwa sa zicem tre sa fie si a lui si sa-i dau aceleasi sfaturi ?????
|
sa fii tu sigur ca nici o persoana nu seamana cu cealalta..si ceea ce tie ti se poate parea corect altuia nu i se pare...si tot asa...dar poti sa inveti din xperientele altora...si sa nu repeti si tu aceleasi greseli:D
|
Dap , e bine sa te mai uitzi si la altzi dar nu e bine sa faci ce fac si ei , parerea mea :P si la urma urmei fiecare face ce stie ca e mai bine :P
|
...sunt si acum d parere k nu suntem facuti toti ptr a avea o familie,si anumite responsabilitati!decit sa ai un copil,kre nu isi vede parintii fericiti impreuna,sau kiar deloc...consider k e muuult mai bine,sa iti traiesti viata cum crezi u k e mai bine..si sa te bucur d ea!nu e obligatoriu,nici la 40 d ani sa iti intemeiezi o familie,daca nu simti nevoia....orice ar spune lumea!
by the way...omul istet invata din greselile altora,ala prost nici din al lui!;) si asta nu io am zis-o!:D |
dap trixi , ai perfecta dreptate........ !
|
da, trixi, asa e...si mai grav e cu femeile care nu si doresc copii...dar de gura barbatului fac unul ca sa fie...pt ca el isi doreste...si dupa n au grija de el...mai bine sa nu faca, k o sa fie nasol de el...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning