Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

aleks 18-09-08 21:07

Re: Masini de gagici

atunci sa ne mutam mai departe, trecand peste discutia: "mustangul anilor 60-70 masina de femei sau nu?" , si sa auzim de alte masini de femei (sau nu) :)

Sasha 18-09-08 21:13

daca e roz e de femei =))))))))))))))))

(sa vad un zambet mic mic mic mic)

:evil::evil:

:lol: am dat search pe google womens car primul site :blahblah: prima poza Audi A4 2008 rosu- ce naspa =))))))))))))

nxtaz 18-09-08 21:58

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1762410)

[...]
:lol: am dat search pe google womens car primul site :blahblah: prima poza Audi A4 2008 rosu- ce naspa =))))))))))))

adica aveam dreptate pana la urma ? :lol:

bodyspeed 18-09-08 23:44

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1762310)
Daca citeai tot ce am zis, vedeai ca undeva am scris ca asta e un fel de "masina de duminica", nicidecum de "mers la paine",. cum mi-a zis aleks...
Sa inteleg ca tu iti iei o maisna buna doar ca sa faci liniute?(ca mi-e rusine sa adaug VTM cand e vb de asa o masina).

Va stiam altfel! ... Raman uimita dupa fiecare comentariu rautacios cu care imi raspundeti....

Să zicem că nu am citit in amănut cele prezentate de tine, dar un lucru e sigur şi anume... vrei putere adică vrei mustang .. si il vrei in weekend (ca să ?).. in rest mergem la metrou ,sau cu loganul.. să nu iasa din această afirmaţie că este o masină de mers zilnic ,dar la noi notiunea de old shool ,muscle car nu este bine inteleasă ,ea nu inseamnă numai putere !!!

Last edit.... Sasha , mie imi arată o gramadă de maşini lovite cu un nume sugestiv the one about the all women's car ... ...prima poză .. eu tind şi nu gresesc să nu mă iau dupa google ;)

StreetStyle22 19-09-08 00:03

iau l'a ce sa ajuns..eu is de vina :D femeile pana la urma nu au ce cauta la volan(unele) mai majoritatea (sa fiu mai rau)..sa mearga domle cu taxiul.. si cu schimbatu la 6500 de ture..si consumu ala imens..mai bine cumperi alta masina..chinui un motor de 1.3..parerea mea (si nu m'am suparat stai linistita) iar domnisoara care vrea un mustang 65'... ar fii ceva sa o vedem la un burn-out :D :twisted:

Sasha 19-09-08 00:06

=)))))
you make me laugh.... chiar rau, nu crezi ca e cazul sa stai tu linistit si sa tii pt tine aceste "descoperiri" ...

StreetStyle22 19-09-08 00:10

io stau linistit..:P mai bine a'ti merge toate ca fotomodele..acolo va e locu..sa va plimbati pe podium si sa schimbati hainele... :lol: e bine ca macar daca is dezaxat mai rade lumea..

aleks 19-09-08 00:24

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1762732)
iau l'a ce sa ajuns..eu is de vina :D femeile pana la urma nu au ce cauta la volan(unele) mai majoritatea (sa fiu mai rau)..sa mearga domle cu taxiul.. si cu schimbatu la 6500 de ture..si consumu ala imens..mai bine cumperi alta masina..chinui un motor de 1.3..parerea mea (si nu m'am suparat stai linistita) iar domnisoara care vrea un mustang 65'... ar fii ceva sa o vedem la un burn-out :D :twisted:

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1762753)
io stau linistit..:P mai bine a'ti merge toate ca fotomodele..acolo va e locu..sa va plimbati pe podium si sa schimbati hainele... :lol: e bine ca macar daca is dezaxat mai rade lumea..

eu spun sa nu te bagi in discutiile oamenilor mari, du-te si fa scoala de soferi inainte, si dupa ce capeti experienta o sa iti dai tu seama cum e cu motoarele astea, si cu consumurile, si burn-out-urile.
nu esti amuzant, doar vorbesti despre lucruri pe care nu le stii, si parerile de genul "fumeile la cratita" nu sunt binevenite aici pe forum, pur si simplu.
daca asta simti ca trebuie sa spui, si asta e parerea ta, clar, inseamna ca locul tau nu e aici, nu pe 4tuning, sunt forumuri de fotbal, de bautori de bere, etc, aici noi punem altfel problema, si in general mai intai conducem, modificam, umblam la motoare, etc, si abia apoi ne dam cu parerea.
asta e aria de relaxare, dar stim sa discutam si pe celelalte arii, mai tehnice.
asta e diferenta.

StreetStyle22 19-09-08 02:42

"fumeile la cratita"...chiar nu era o parere de genul "fumeile la cratita" ai inteles gresit ! sau m-am exprimat eu prost ! nu am vrut sa sune..imi pare rau si imi cer scuze daca a sunat asa..am facut referire la treaba ca femeile cred eu se simt mult mai bine pe podium la o prezentare de moda decat la cratita,volan(depinde acum de caz) in cazul de fata se simt bine la volan!

Mustang 19-09-08 09:19

Quote:

iar domnisoara care vrea un mustang 65'... ar fii ceva sa o vedem la un burn-out :D :twisted:

Ai citit atent, din parti. :)
In primul rand vroia un Ford Mustang din '69.

Cat despre scandalul cu Claudia ... desi tind sa cred si eu acelasi lucru ca Aleks, o sa las conflictul asa cum e. Fiecare are parerea lui si degeaba ne urcam in capul altora.
In alta ordine de idei, eu mi-as lua Mustang pentru ca:
1. sunt mort dupa "pursangele" auto american - In speta '67 Fastback / Mustang Mach One '69 (cel pe care cred ca si l-ar dori domnisoara Claudia :))
2. da, l-as lua pentru imaginea pe care mi-o confera: MANIAC dupa CLASIC. :)

bmwm5 19-09-08 09:31

bun sa va iau la rand:
@trixi-mare noroc ai ca nu stai in bucuresti,ca ai avea consumul ala doar din viteza 1
@sasha-nu mai pune la inima toate rautatile
@aleks-ce sanse ai sa castigi o disputa cu o femeie?
@claudia-vorbim de o masina de vis,nu de ceva posibil,nu?sa fim seriosi,ce sanse ai sa gasesti o masina ca cea despre care vorbesti si sa o si conduci?(si eu visez la un M5,dar ma multumesc cu fabiuta mea deocamdata)
@streetstyle22-frate,tu esti in LCP,rezolva problema si vorbim dupa
si sa fiu putin on-topic,am vazut azi de dimineata o blonda superba intr-un vw caddy life si nu avea nici o problema...

bodyspeed 19-09-08 09:33

Quote:

Nu au ce cauta :?:.. şi incredibil pentru tine .. ele chiar sunt la volan şi unele foarte bine spre deosebire de tine care incă nu prea ştii cum e treaba . Cānd un motor e de turaţie sau cānd un motor raspunde bine chiar şi la turaţii mari , poate fi supus lejer acestei situaţii . Dacă schimbi in 7.000 de ture şi mănānci 20l de benzină chiar şi cu un motor ca al meu de oltcit de 1,3 dat pe ulei (vb lui Sgm :lol:) pecouri sunt destule.;)
Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1762753)

Problema e alta şi anume unele dintre domnişoare pot face şi mersul pe podium şi mersul la volan ..
Fiind un forum dedicat masinilor ...etc, majoritatea ştiu ce vorbesc , ştiu să schimbe pānă nu se plafonează , ştiu să plece de pe loc .. lucruri esenţiale la o mica liniuţă la un semafor(şi nu numai) .Iar cānd o să intalnească pe cineva care nu crede in aceste abilităţi insuşite de către domnişoara in cauză o să muste volanul !!

momo 19-09-08 10:28

moaaama cate s-au mai scris...

ok... legat de ce ii spunea bmwm5 claudiei: in anul '69 pe langa modelul Bullit s-a fabricat si Eleanorul (legenda daca imi permiteti) care, acum in zilele noastre, se fabrica numai la comanda exclusiva si costa, varianta standard pentru ca are doua optiuni de echipare, undeva la 300.000 euro. acum, masinuta aia iese sub denumirea de Ford Mustang Gt 500 Shelby "Legend", iar un legend in varianta de top, adica undeva la 700CP urca pe scara ierarhica a bagatanilor undeva la 600.000 euro. spun toate astea din cunostinta de cauza (e unul in bucuresti vandut de societatea unde lucrez).

DECI, dupa scurta informatie, pentru mine si sunt sigur ca pentru multa lume este o masina greu de atins... una exotica chiar

PS: claudia... nu mai pune la suflet. discutam. nu ne dam coate ca tu esti fata si eu sunt mare scula la volan.

aaa... era sa uit:

@StreetStyle22: domnule stil mare de cratita invechita si fara manere... cine ti-a zis domne tie ca femeia (nu fumeia ca nu cunosc termenul asta) e nascuta la cratita??? mai iesi frate in lume!!! casca ochii!!!

StreetStyle22 19-09-08 11:58

deci sa o lamurim...ai inteles gresit..eu chiar nu am zis ca e nascuta la cratita(si nici o asa parere) !(las'o moarta cu fumeia nu eu am inceput sa folosesc cuvantul respectiv) am zis ca locul unora e pe podium(moda,prezentare.etc) ! Iar mustangul din 69 e acelasi model ca cel din 65, iar din 69 a aparut altul care s'a fabricat pana in 70,depinde de model..daca e sa luam ce visam fiecare..eu visez la un Dodge Charger R/T-SE 1969.

Sasha 19-09-08 12:12

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1763325)
deci sa o lamurim...ai inteles gresit..eu chiar nu am zis ca e nascuta la cratita(si nici o asa parere) !(las'o moarta cu fumeia nu eu am inceput sa folosesc cuvantul respectiv) am zis ca locul unora e pe podium(moda,prezentare.etc) ! Iar mustangul din 69 e acelasi model ca cel din 65, iar din 69 a aparut altul care s'a fabricat pana in 70,depinde de model..daca e sa luam ce visam fiecare..eu visez la un Dodge Charger R/T-SE 1969.

n-are rost s-o mai dai la intors...
las-o moarta:wave:

All times are GMT +2. The time now is 07:23.

- Copyright 2026 4Tuning