![]() |
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Quote:
|
Quote:
|
Norbi nu te stresa :P asta a fost o intalnire 300+ hp
|
exact asta am vrut sa zic si io, la ce masini vad acolo mi-era rusine sa vin cu ce am io.
foarte faine sculele,iar supra aia .......... o iau razna , e mortala, superba, ce vreti voi..... |
Quote:
|
Quote:
|
DIN CAUZE NEVESTEMI NU M'AM PUTUT DUCE , INNEBUNESC .....am vazut poze si filmulete , viper'ul ala e demential , Sebastian :)) ce sa zic , a luat'o rau de la SKN
|
Quote:
Singura masina din bm care am vazut-o MM 69 FUK bertone cabrio in rest :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am inteles cum sta treaba intre cei cu multi CP si ceilalti...nu are rost sa continuam discutia. |
Norby , nu trebuie sa dea nimeni raportul aici , un exemplu , daca un forumist merge la pretena'sa acasa , femeile pentru toti sunt o pasiune :) , trebuie sa scrie pe forum sa se intalneasca toti la ea acasa ? :)))
Las' ca vom fi toti prezenti pe aeroport, acolo va arata fiecare ce poate ,ca prin oras la parada si eu ma pot duce :) |
Quote:
|
M I V E C si IonutzMFF, nu sariti asa pe bietul Norbertinio, ca are si omu ceva dreptate, ca doar postam la thread-ul "INTILNIREA BAIMARENILOR !" , nu la poze si filme.
io am inteles ca nu o fost o intilnire pregatita ci pur si simplu s-o intilnit 5 masini intr-o parcare dar nu-i cazul sa sariti asa pe bietul om...... ps. sper sa vina vremea aia buna mai repede ca m-am saturat de noroaie ... :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning