![]() |
Re: Tipe la volan...
multumesc frumos....e greu sa nu ma vezi in oras ;)
|
nice rims .. and nice ride ;)
tipe la volan zicetia .. sunt unele doamne ajuta .. care folosesc oglinda din mijloc doar sa isi faca machiajul .. dar sunt si unele jos palaria ... |
in numele celor care nu avem reglata oglinda de pe parbriz catre noi,multumum frumos!:lol:
|
Mdea...trebuie sä comentez si eu :lol:
"Tipe la volan..."... pärerea mea ca unele parca sunt batute in cap...:oops: dar sunt si unele jos palaria vorba lu' Psycho.... Sä vä spun doua povestioare :lol: Mama are o prietena...are permis de vreo 20 de ani...conducea inainte o Dacie, acum are un Ford Probe putin modificat...dar jur cand m-am urcat prima data cu dansa in masina mi-a stat inima in loc :sad: Conduce mai bine ca multi barbati !... cine e din Cernavoda stie :-P... Cánd am venit in Germania niciodata nu vazusem asa ceva... päcat ca nu aveam cu ce sa filmez...o fata pe la 19-20 de ani cu un Mercedes S Klase...vroaia sa parcheze...a dat cu spatele...nu stiu ce s-a intamplat ca a apasat accelerati la maxim...s-a dus direct in magazin :-P:-P Eu numai puteam de ras :D Sper ca nu o sa ma injure fetele dupa aici ! :rolleyes2:rolleyes2 |
...stai linistit,nu te va injura nimeni!:)
am zis de mai multe ori,si zic si acuma,in general,daca vorbim de oameni(nu de barbati si de femei)sunt care se descurca bine si sunt care si dupa 20 de ani de condus nu se pot obisnui.sunt oameni care dupa 30 de min de condus sunt obositi de nu mai pot(sunt prea solicitati,ca de fapt condusul ar trebui sa devina o rutina) toata treaba este,ca la noi in tara este prea tare batuta in oameni preconceptia asta ca femeia sigur e proasta la volan si barbatul sigur e mai bun la volan.este departe de mine sa neg,ca sunt unele donsoare care intr-un minut imi provoaca soc hipotensiv...(masina mica rosie cu traditionala ANI,ANK,MYR la numar)dar tot asa ma urc pe pereti cind vine domnisorul cu beemer argintiu cu numere 84,85,86 RIN,RAN,RUN la numar si crede el ca nimeni nu poate fi mai tare in parcare (si pe asfalt evident)ca si el... petrec mult timp in germania in ultima vreme.oricine,orice ar zice de oamenii aia,am putea invata TOLERANTA de la ei.masina este o necesitate acolo unde oamenii locuiesc approx la 20 de km de la locul de munca,si normal ca si domnisoara de 19 ani are nevoie de o masinuta sa se deplaseze,sa mai faca un ban...sau sa mearga la scoala..ma rog...si cind mai face vre-o prostie,oamenii nu rid,nu isi bat joc de ea,ci inteleg...ca fiecare dintre noi are alte capacitati,dar trebuie sa traim si sa lasam sa traim si pe altii. acolo,fara cod rutier,TOATA lumea aplica legea "fermoarului" adica in cazul in care intram pe o singura banda vine una-una,si nu se agita nimeni,nu injura,nu se baga(doar daca vine romanul de pe banda de urgenta,care imediat incurca treaba),acolo nimeni nu iese din coloana care sta sa depaseasca ca sa traga pe banda 1 si apoi sa se bage cu forta inapoi pe banda de depasire,cauzand deseori tamponari (numai daca vin oameni ca si stimatul nostru coleg "dolb" care este ferm convins ca restul sta de fraier ce e la rand sa depaseasca) si asa mai departe.... trebuie sa intelegem toti,ca nu poate fi fiecare om un schumacher mic...dar de aia toti trebuie sa ne invatam sa ne descurcam si sa ii lasam si pe altii,fara sa distrugem vieti. tolerez mult mai usor o manevra proasta,dupa care soferul/soferita isi cere scuze,decit o manevra idioata,dupa care omul de la volan se uita la tine ca la un rahat,si este ferm convins ca te-ai nascut ca sa il incurci pe el/ea(ca nici astea cu suvurile lor nu sunt mai bune,probabil se misca mai greu ele de greutatea aurului si nu au cum sa se uite in oglinda in timp util) eu te rog frumos,sa nu abordezi modul de gindire din tara noastra.suntem un popor cu o cultura mai modesta in ceea ce priveste cultura de pe asfalt.in scurt timp,la noi in tara s-au cumparat masini prea multe,infrastructura e proasta,iar oamenii inca nu au avut timp sa se acomodeze,spre deosebire de alte tari unde un barbat prefera sa i se zica ca nu mai are ce arata la pat,decit sa i se zica ca nu stie sa conduca masina,si vechimea autostrazilor depaseste media de varsta al userilor de pe acest forum. numai bine!:) |
Quote:
erau 10 m pana la magazin si tu apesi accelerati la maxim ? Eu daca sunt incapabil sa fac un lucru ma las de el ! Asta e mentalitatea mea !... Si majoritatea tipelor au masini cumparate din banii altor baieti [pro*ti]. Si masinile alea nu's masini normale numai Bmw X5 , seria 5 , Mercedes-uri de ramai cu gura cascata...si asa mai departe... Eu sunt de acord cu tipele la volan...mai bine sa ma uit la o fata cum invata sa conduc decat la un "shuk@r cu haur si "lante" care are si el un bmw cumparat cu 1000 E si se da buricu' Pamantului...! ìmi cer scuze pentru greseli dar nu am mai stat sa corectez ca trebuie sa plec !.... |
sa nu uitam ca acolo altele sunt standardele ;)
pe de alta parte daca te uiti mai bine vezi astfel de exemple (fie baiat, fie fata) peste tot. oameni cu bani sunt peste tot si ei au si copii.. pot sa iti zic ca odrasla aia cind va lua permisul nu va fi incepator pe o dacie.(fiul meu are sase ani acum si 3! telefoane mobile, pentru ca taica-sau vrea sa obtina custodia lui. daca ar avea acum 19 si ar fi luat permisul,sigur ii lua taica-sau si un bmw argintiu, numai asa, ca sa imi arate mie...nu conteaza ca fiul meu -sa ma exprim frumos- nu prea le are cu prostii din astea care ar trebui sa fie normale la varsta lui: role,bicicleta, etc) eu iar,la 19 ani daca imi dadea tata sub cur ORICE masina,nu ma lasam eu nici daca se zicea la europa libera ca sunt idioata la volan, ca nu prea pricepeam ce se zice :lol: ..si sincer,cred ca asa ar fi facut orice om normal. trebuie inteles ca unii isi permit multe si se gindesc asa: decat sa risc viata copilului meu intr-un jeg mai bine ii dau un tanc sub cur, sa parcheze si in magazin daca asa e cazul.casco sa traiasca!(doar nu o sa admit eu ca parinte ca am un copil imbecil? mai ales cind in gasca in care umblam pentru ca sa facem impresii mertanul copilului nostru este una dintre cele mai slabute masini, ca dehh,are 2 ani deja....) banul distruge ratiunea.si diferenta este din ce in ce mai mare intre oameni. putini sunt aceia care desi ar putea,nu abuzeaza de puterea banilor pe care ii au. nu ma intelege gresit....pe mine cind m-a luat salvarea de linga masina facuta dauna totala,urlam ca am vazut masina lovita,si probabil de aia am ramas in viata, ca ma agitam de nebuna, desi nu eram intr-un un S...doar un passat simplu de campie...pe deasupra si TDI :lol: |
Quote:
De acort cu tine la aceasta replica.. scz ca ma bag dar si in satu mare tot asa e... nume nu dau dar dau nume de masini ce au trecut prin mainile ei : carrera... slk... lambo` ...cayenne... O SINGURA TIPA !!! |
1 Attachment(s)
...de ieri se si aude suzie ;)
|
Evacuările astea pe Swift produc reacţii din cele mai ciudate unora :lol:
Felicitări :) |
oooh...aleks my man,s`o intamplat ceva cu moralu tau cand ai auzit`o ? :))
|
Quote:
|
Moralul e beton, chiar beeetooon :lol:
|
ce coool sunet are :) o vazui live
:) |
Gata nimeni nu mai zice nimic ? Trixi de cand am vazut primu swift in orash am zis ca masina asta ii o bestie. Am avut ocazia sa conduc un exemplar si am zis ca asa ceva nu se poate , musca micuta de numa numa. Cand te vad in trafic de FLASHESC :). Iar legat de soferite. Sunt unele care chiar is lovite in cap si habar nu au sa conduca , dar sunt si altele care chiar merg si merg bine. Chiar astazi am patit o faza interesanta. Veneam din nufaru si aveam in fata ceva masina Rosie , nu mai retin marca. Mergea masina de numa , io dupa ea sa vad cine ii si de ce :)). Ajungem la un semafor dupa lupte seculare si semafoare trecute la limita. Hop ce vad ? o gagicuta care gonea prin oras ca si pe autoband si mai si vorbea la telefon. No aia da :).
Si mai este o chestie , accidentele grave nu sunt provocate de femei ci tot de barbati :) asa ca noi barbatii SHHHHHHHHHHT ca tot noi suntem aia care nu avem limita la picior :D As fi curios o statistica. Cate femei iau pe zi amenzi de radar si cati barbati |
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning