![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
1 Attachment(s)
cu asta eu merg la vtm,si nu m-am rasturnat pana acum.
|
Quote:
o fi renault ce zici u dar Dacia nu e ....si scuzama ..golanu nu e nici renault nic dacie....e un hibrid ;) |
1 Attachment(s)
acum il am pe asta,si ma dau oricand cu un cielo,si pe traseu si la liniute.
|
La primele legale mai mult ca sigur vei gasi cel putin un Cielo la start.
legat de VTM - ce modificari are masina la suspensie ? Quote:
|
deci ne vedem in septembrie la buzau?pe 1 si 2?masina (cea verde)are suspensie H&R.
|
Si pun pariu ca o sa spui acum ca este si stoc!!!
|
Quote:
:))))...cum mey nu stiai .....alaturi de cauciucuri montana...ai si suspensii sport stok :))....k sa nu se supere nimeni ..sunt niste loganuri cu alte cauciucuri da pt alea trebuie sa platesti niste bani in plus ;) |
La motor ma refeream!!!
|
1 Attachment(s)
ce ziceai de cauciucurile mele?
|
Quote:
|
Quote:
|
din punct de vedere piese Cielo il bate la cur pe Logan la ce vreti voi...cat costa set placute Logan si Cielo si alte matrapazlacuri si va veti convinge de fiabilitate...un amanunt probabil putin stiut...de cutii de Cielo nu am vazut sa se planga nimeni in schimb de Renault ...no coment sincer Cielo in ziua de azi este cea mai ieftina masina ca intretinere si cam are si de toate pe el:!:
|
Mda , uni sunt idioti ,alti sunt cu picioarele pe pamant ... Majoritatea critica Loganul din auzite si recunosc ca am Logan si am carnet de 2 ani iar concluzia mea este urmatoarea : nu e MASINA DE CURSE si terminati cu tampeniile ca se tuneaza ca se bla bla, ca nu e buna de liniute ... NU SE SCOATE APROAPE NIMIC DIN MOTORUL ALA ! ... Multi au incercat si au esuat ... si bani aruncati pe motorul ala nu s-au meritat . Tot ce poti sa faci cu masina e sa ii faci exteriorul , interiorul si cam atat ,mai lipseste ceva ?
Sunt si oameni care nu isi permite o masina buna si noua ,si isi cumpara Logan ca e noua. Cati din viitori proprietari si-ar dori o masina veche in loc sa cumpere una noua fara sa aiba grija o perioada de timp ca nu se rupe ceva la masina?! Si astia fara carnet , lasati nfs-ul si nu mai comentati abureli !!!! mai bine va-ti duce cu prietenele voastre in oras la un suc ... Si inca ceva : nu inteleg de ce faceti comparatie intre Cielo si Logan ? Adica faceti comparatie intre un cal batran si unul tanar ? |
da-mi si mie te rog cateva detalii despre concursul de la BZ din 1 sept. Eu sunt din Ramnic si ma gandeam sa particip
|
Quote:
e totusi buna o astfel de discutie: mai vin unii cu informatii interesante. e vorba de fapt de doua masini pe care le poti lua noi la preturi cat de cat apropiate si zic eu acceptabile. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning