![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
chiar stii sa surprinzi cu temele astea man...ce frumusete...
|
foarte bine ti-a iesit..imi place foarte mult.. mi-ar fi palcut si mai mult cu jante si roti mai alte.. i-ar fi dat un look mai modern.. dar bv :)
|
1 Attachment(s)
merci fain, horicutz !
shadow, eu apreciez destul de mult si originalitatea pe bmw... hai sa urcam si un desen ce trebuia predat de mult :oops: Swift-ers :twisted: |
pfffauii:D desenu' e crima :chainsaw:
pe ce coala e?cumva A3?? |
5 Attachment(s)
cate ceva ce mai trebuia uploadat...
+tema de atelir... *iar foaia aia lata are dimensiunile de 70x29 cm |
deci la bmw-ul asta am ramas fara cuvinte cand l-am vazut
foarte frumos zi si mie ce marker alb folosesti?(marca) ca si eu am dar e cam slab,cam transparent |
Si eu fiind fan Bavareze , ma bucur din adancul inimii cand vad asa ceva :D
SUPERB:D |
Superbe ambele BMW-uri, mereu mi s-au părut o provocare jantele în multe spiţe, în special cele vechi vechi ca de bicicletă, încă nu am curaj să mă apuc de aşa ceva. :D
Un topic pe care încă se mai postează desene serioase, spor! |
1 Attachment(s)
poti sa faci desenul acesta???
|
2 Attachment(s)
paullardo, folosesc un pix uniball sau cam asa ceva.. si inca unul, imi scapa numele acum; de asemeni, mai folosesc si un marker cu vopsea alba; ideea la astea este sa le dai dintr.o singura linie, pe suprafata uscata (oricum ar fi ea). peste creion, nu iese la capacitatea lui maxima.
catalin, bineinteles ca pot, dar daca chiar vrei, pentru detalii contacteaza.ma pe PM. continuam seria... cu un Z4 M Coupe ps. dezamagitor ca nimeni nu a reactionat ca am pus... anumite combinatii de culori pe aspiratoare... vroiati sa le pun si siglele sa fie mai evident ? :lol: |
Foarte reusit ;) Toti au ramas impresionati de deseul cu Suzele :)
|
Mai, eu unul am observat un aspirator M pe-acolo. Si daca nu ma insel, ceva STi, Lotus, Ferrari ... :)) Interesant. Poate le dai idei la astia. :P
Nice Z. Trebuie sa incerc si eu niste markere. |
Am observat aspiratoarele..cum sa nu..foarte interesante..dar bmw-ul fura toate privirile!
|
esti incredibil frate....desenez si eu dar u esti ZEU :shock:....stima si ai respectu meu forever....sper ca ma poti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi din cand in cand daca nu te superi....cel mai imp fiind de unde it procuri "sculele"....??:help: io am la mine in oras DAPA (sunt din targoviste...dambovita) dar sunt scumpe in draci...stima
|
3 Attachment(s)
razak... inseamna ca mi.am facut datoria atunci :D
sergiu... silviu... asa iese cand imbini temele cu placutul dragos... nici pe.aici materialele nu.s chilipiruri dupa o lunga pauza revin cu niste umile schite...:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning