![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
spray cu vopsea "fumurie" scrie pe ea ca e speciala ptr innegrirea stopurilor...etc
|
Quote:
Te pup Santos, hai ca mai e un pic |
Am si eu nevoie de un set de broaste , locul in care intra cheia .. :) ptr un e30 coupe, usa stanga/dreapta si portbagaj , plz plz plz ,cine are sau stie de unde pot lua , hlp , nu ma trimiteti la kns`u ca n-are .. 10xz
|
o sa arate bine . . . bravo :D
mai ai de montat pe ea la interior ca mi se pare cam inalta ? :rolleyes2 era bine daca reuseai sa faci shadow line-u' de acum , mai tarziu o sa fie mai greu :-) |
azi am luat cureaua de distributie , rola intinzatoare, am cumparat becuri ptr stopuri , merg toate :D , am vbit cu omu sa facem contractu de vanzare-cumparare ...
am mai pus un cheder , etc ... :) deci e cam gata.. |
felicitari pt masina, incearca s-o tii cat de cat stock (ma refer la stopuri negre, chestii d-astea) ca am cotizat destul toti la ministeru de interne, cu banii aia iti mai faci ceva pe la masina ;)
|
bafta incontinuare asteptam sa vedem finalul care va fi super misto zic eu mai ales visul tau
si mai ceva sa sti ca,culoarea albastra prinde bn pe e30 tau si e unic |
Quote:
pana acum.. a iesit super toata treaba...:D ..imi place..., desi nu as fi mers pe albastru asta.. dar a iesit super...si conteaza ca tu sa fi cel multumit...;) Florica felicitari inca o data ai aratat ca se poate face ceva frumos... stopuri fumuri..super bafta pe mai departe... |
Quote:
|
bine ca v-am prins, i want IN .. :D
in acte hai k mai e putin :D n vdm p strazi =))) :D |
6 Attachment(s)
alta zi al garaj ..
azi a venit cureaua de distributie + rola intinzatoare am vbit cu florica si ne chinuim sa o terminam pana vinerea viitoare,cu tot, cu acte cu tot tot tot .. de abia astept .. am mai primit un cadou :D tot de la cry`u :D o frumusete de pleoapa :D |
1 Attachment(s)
+1 :D .........ce era .. si ce e ..
|
dar ce se inampla la partea dreapta a masini ka nu are farurile si e vopsita doar in partea stanga sau asta era poza de inainte de vopsire
scz de msg off topic |
pai uita-te atent la ce a scris santos deasupra pozei..
Santos abia asteptam sa o vedem complet echipata :D:D Iti urez bafta si rabdare :) |
super tare editata poza :D iti da senzatia k a ars pe partea aia :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning