Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

SaIBoT 07-01-08 20:39

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2

Atat am putut sa fac pe vremea asta si cu lumina asta.O sa mai incerc maine sa vad daca reusesc altceva...

no limits design 07-01-08 21:46

okay...fa fotografii mai k lumea si eu o sa te ajut

pasbogdan 08-01-08 00:08

4 Attachment(s)
stimati domni,cine ma ajuta cu "un vopsit de jante"
Maine le scot de la indreptat,le duc la sablat,si pana gasesc ceva pentru aplicat pe aluminiu inainte de vopsire as vrea sa stiu cum safac sa se potriveasca cu masina.

Prima varianta la care m-am gandit ar fi "gold""maroniu-portocaliu-roscat"cum sunt cele de pe pe Subaru Impreza STI.
Sau albe cu o spitza roshie,sau albe cu o spitza albastra
Sau chiar combinatia de GOLD cu albastru sau rosu
Lucioase nu are rost ca nu am unde le face,iar negre nu imi plac
Pozele sunt vai de ele dar sper sa reusiti ceva cu ele.

Va multumesc foarte mult!!

brownshark 08-01-08 06:39

Quote:

Originally Posted by pasbogdan (Post 1281178)
stimati domni,cine ma ajuta cu "un vopsit de jante"
Maine le scot de la indreptat,le duc la sablat,si pana gasesc ceva pentru aplicat pe aluminiu inainte de vopsire as vrea sa stiu cum safac sa se potriveasca cu masina.

Prima varianta la care m-am gandit ar fi "gold""maroniu-portocaliu-roscat"cum sunt cele de pe pe Subaru Impreza STI.
Sau albe cu o spitza roshie,sau albe cu o spitza albastra
Sau chiar combinatia de GOLD cu albastru sau rosu
Lucioase nu are rost ca nu am unde le face,iar negre nu imi plac
Pozele sunt vai de ele dar sper sa reusiti ceva cu ele.

Va multumesc foarte mult!!

ce sa sablezi !!! vrei sa le strici ? in afara de "buza" , partea care e prelucrata , restul suprafetei este acoperita cu o vopsea plastifiata pe care nu are rost sa o dai jos . daca au mai fost revopsite poti sa cureti vopseaua veche cu smirghel fin si apa calda in care ai pus "pur" , doar stratul adaugat fara sa intrii in vopseaua originala . talonul e normal sa-l lustruiesti . apoi imbracate in lac de jante .
e ceva munca dar si cind vor fii gata...si masina merita un cadou...

pasbogdan 08-01-08 11:45

rugamintea pentru a-mi "colora"cineva jantele la culoarea la care am atasat o poza mai sus ramane valabila.
Insa despre smirghel.....ce sa zic....
Prin stratul de vopsea existent pe spite,si in acelasi timp original de la producator isi face loc cu repeziciune acel oxid care strica spectul si cu siguranta daca voi curata cu smirghel si voi revopsi va reaparea mizeria de oxid.
Si la fel ca si in cazul caroseriilor,daca vrei o treaba de calitate"cut the shit"adica pui capat nemerniciei existene,curati pana la tabla,tratezi cu grund,in cazul de fata ceva special pentru aluminiu si faci o treaba demna de lauda.
Oricat ai curata cu smirghel,vor reaparea acele oxidari.
Zice lumea ca pasajele de aripa spate la opel(vectra,astra,kadet)orice ai face tot ruginesc......Ei da?a curatat careva la pielea goala??ma foloseste cineva grunduri speciale????Da de unde......shpritz kit si vopsea fara complicatii....
ROMANIA!!!!!!

Sa nu imi scoatetzi postul,fiindca s-ar putea incadra la altceva in forum,
rugamintea este sa imi coloreze cineva jantele sa vad cum l-ear prinde mai bine!

Cu respect,
Bogdan Pascu

keemo 08-01-08 14:04

1 Attachment(s)
am incercat eu ceva repede k trebuie sa plec...

pasbogdan 08-01-08 19:25

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1281790)
am incercat eu ceva repede k trebuie sa plec...

Calitate maxima!!!!numai ca marginile la spitze nu trebuie lasate negre fiindca e o operatiune grea si daca la impachetat o linie nu iese dreapta arata a kitch ordinar.Culoarea trebuie sa fie un aur mai roscat,ca shi bucsele de bronz grafitat,poate mai inchis putin

Sau albe cu o spita rosie sau albastra.
Va rog io mult!!!da?
Ca azi deja am adus jantele de la indreptat si le-am lasat in pielea goala adica nu mai au vopsea deloc pe ele,si se apropie vopsitul.
Doar una a fost stramba si a necesitat reparatii cu presa,insa 4 bucatzi*600.000 zis la inceput a ramas in picioare ca doar e ROMAN ce dreq.De fapt era maghiar dar s-a nascut in romania si de aia.....ca de ramanea in ungaria lui era mai aproape de germania unde totul se facea candva ca la carte!!!!!!!!!!!!!! :))

Ms Ms

no limits design 09-01-08 12:10

scz k itzi zic dar nu merge deloc galben...auriu cu gri-ul masinii ........ cea mai potrivita culoare ar fi rosu sau negru .....

HaRdHouse 09-01-08 20:38

6 Attachment(s)
dak avetzi timp si chef puteti pune jantele acestea pe masina ? sa vad cum vin ?

keemo 09-01-08 21:06

Quote:

Originally Posted by hardhouse (Post 1284230)
dak avetzi timp si chef puteti pune jantele acestea pe masina ? sa vad cum vin ?

care masina ?!

HaRdHouse 09-01-08 21:12

la pagina 44 este o Fabia neagra..mai este nevoie sa pun iar pozele ?

Sooky 10-01-08 10:32

1 Attachment(s)
cine se joaca si cu masina mea??

alexGTI 10-01-08 21:03

2 Attachment(s)
cineva imi face si mie plafonul negru cu oglinzi cu tot ?:)
si jantele negre si spoiler spate doar partea din mijloc sa ramana neagra ... restul alb (gen s3) ?
multumesc anticipat

P.S. scuze de calitatea pozelor

Gabi 10-01-08 21:07

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1286218)
cineva imi face si mie plafonul negru cu oglinzi cu tot ?:)
si jantele negre si spoiler spate doar partea din mijloc sa ramana neagra ... restul alb (gen s3) ?
multumesc anticipat

P.S. scuze de calitatea pozelor

Scuzele chiar n-au nici un rost:
Quote:

Poza/le postate trebuie sa fie:
- minim rezolutie 1024 x 768;
- clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata;
- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real;
- masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente;
- de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate).

no limits design 11-01-08 10:24

1 Attachment(s)
am incercat eu ceva... bafta

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning