![]() |
Re: Targu Neamt
se aproba .........doar sa iei mai multe placi ca sa avem cu ce ne juca mai multi...........
"SA CRESTEM MARI" |
si eu vreau....
|
ai raspuns tarziu...acum nu mai am de unde face rost nici pentru mine:(
baietii din pascani dati foc la gratare ca venim! :D SA CRESTEM MARI!!! |
30 Attachment(s)
in deplasare la pascani...
|
Ce a avut de obiectat Pulitia Romana?
|
''E zona CFR va rugam parasiti zona", si chestii din astea....
|
cica ca sa ne putem intalni in zona aia trebuia sa avem autorizatie...banuiesc ca nu o mai vazut niciodata un grup asa mare de masini..salutare
|
1..zona aia este a CFR-ului...dar nu se mai face nimic de ceva ani ..deci e o zona un pic parasita pt cfr ...si nu scrie nicaieri ca este interzis sau ca e proprietate privata ...si dupa cum am mai spus...toti cei din oras se refugiaza noapte acolo la o vorba, un cerculet ..un burn..departe de oras si politie
2.. a fost pentru prima data cand sa organizat ceva de genu in oras si multumim lui onix... 3..nu prea avem locuri unde sa ne desfasuram... 4..nu prea se poate organiza ceva fara a atrage curiosii din pascani 5..politia sa cam panicat cand au vazut atatea masini... |
Quote:
|
toate trebuie sa aiba un inceput ...dar nah ...cel de aseara nu a fost unul prea bun...o sa vedem ce se va intampla pe viitor de acum...
|
Quote:
|
Quote:
|
da....aici ai dreptate!!!
|
salutare!
imi cer scuze fata de toti baietii si fetele... imi pare rau pentru cele intamplate la inceputul serii trecute dar sunt si bucuros pentru ca s-a terminat frumos si ne-am simtit bine cu totii. in legatura cu cele intamplate in Pascani,eu tind sa cred ca am fost `turnati` si zic asta deorece dea lungul timpului de fiecare data cand mergeam in poligonul vechi(platforma CFR)nu era nici un echipaj de politie........... sa speram ca si in Pascani o sa fie intelegatoare Politia(sa nu ne mai cheme la sectie,sa nu ne mai identifice masinile,sa nu ne bage in aceeasi oala cu `pilotii`de raliuri) si o sa ne lase sa ne desfasuram. cel mai amuzant mi s-a parut cand i-am zis la domnu politist ca o sa avem si in Pascani o asociatie club sportiv,mi-a zis ca trebuie sa ne desfasuram in sala nu pe strazi,oare si raliul care este un sport cu motor se desfasoara in sala? bafta! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning