![]() |
Re: BZ 88 CVM
Quote:
Gabi, nu a vb nimeni in numele lui Sika chiar el a zis ca noul proprietar a promis ca ne informeaza ce se intampla cu masina.Sper ca nu te superi si nu se supara nimeni.Nu am zis cu rautate. Bafta! |
5 Attachment(s)
Broscoiu' s-a dat pe 6ooo lei, noul proprietar asa a promis, vom vedea daca se va tine de cuvant... am mai vazut masina shi personal am ramas placut impresionat de felul in care are grija de ea... daca cineva doreste in mod express acest lucru, poate sa inchida topicul, dar cred ca nu este cazul... cateva poze cu broscoiu' in forma in care s-a vandut shi doua cu hodorogu'... stiu ca locul lui nu e aici, dar intreba cineva ce am acum...
|
Place Hodorogu` asta.
E ok. Destul de frumos. Un topic si pt el nu crezi ca e necesar? Ce planuri ai pt el? Hai sa vedem ce iti iese cu el. Spor. |
Cum de te-a lasat inima sa vinizi CVM-ul?....cand veneam acasa era o placere sa o vad...xcum cand iese HCK-ul din leasing poate ma ajuti sa fac cva frum p el la interior.
PS:i-am gasit un defect la CVM...nu are un semn mare de la nike pe luneta...glumeam e impecabila :D |
S-a facut topic Hodorogului
Nu mi-a fost usor sa renunt la Broscoi, da' am fost nevoit. Asta e... mergem mai departe... Facem shi HCK-u'.. ;) |
S-a facut topic Hodorogului
Nu mi-a fost usor sa renunt la Broscoi, am fost nevoit... insa nu e chiar atat de rau, a ajuns pe maini bune... Asta e... mergem mai departe... Facem shi HCK-u'.. ;) |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
sper ca astea sunt doar jante de iarna ar fi pacat la cum arata sa umble cu tablele alea...;) |
Quote:
|
Baietzi, alea sunt jantele de iarna... I le-am dat eu odata cu masina...
|
Din cate am inteles masina a fost revanduta si revanduta unde nu se putea mai rau,adica in mediul rural ! sper sa ma insel
|
Daniel_Toa masina am auzit ca a ajuns pe mana unor cocalari infecti care nu au treaba cu tuningul si urla manele din masina pe unde trec ei, asa ca te rog sa inchizi acest topic;)
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat de masina sik. eu il cunosc oarecum pe proprietar (noul :P) si cine a zis ceva de urlat manele are mare dreptate. altceva pariez ca nu o sa ii mai faca. asta e pacat de munca ta :) succes cu hodorogu da parca mergea mai mare putin bad boy`ul ala
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning