![]() |
Re: Bacalaureat 2008
Maine dimineata sunt al 5-lea.. deci intru din prima serie.. sper sa ma descurc, am inteles ca e usor.. profele discuta cu tine.. sa vada ca sti vorbi.. deci nu prea e problema :)
si cu fiti destepti cu subinteles.. aveti grija. zicea cineva ca anul acesta o sa fim perchezitionati.. ca sa fie siguri ca nu avem fituici la noi (mi se pare cea mai mare prostie). Asa ca micile informatii de pe hartiute aveti grija. In rest, categoric, fiti destepti! :)) |
Engleza : Biletul nr. 13 - 10 :) (descrie your best friend:)
Hai si celalte mai repede sa terminam :) Bafta tuturor! |
romana 10,maine dau la engleza!
sandrin cum ti-a picat la biletu 13 asta cu best friend ca unui coleg de clasa i-a picat tot asta, dar la biletul 26? |
Quote:
|
Quote:
|
haha ! 2x unu10zero :D e bine.. acuma poate sa vina si 6 sau 7 la romana scris ca nu e problema. :)
Si in legatura cu ce am scris mai sus, am citit pdf.ul cu desfasurarea examenului si nu scrie nimic despre asa ceva. Era total absurd. Asta e cam tot ce scrie: Asistenţii au obligaţia să verifice dacă elevii au pătruns în sală cu materiale interzise prin prezenta metodologie sau cu alte materiale care le-ar permite sau facilita rezolvarea subiectelor de examen şi să ia măsurile ce se impun. De asemenea, asistenţii nu permit candidaţilor să comunice în niciun fel între ei sau cu exteriorul şi sesizează preşedintele comisiei asupra oricărei încălcări a prezentei metodologii. Ma rog, scris de mai multe ori si in mai multe forme :)) Sa treaca examenul de maine, si sa fie subiectul III undeva sub 75 si e bine :D cam 80% din bac e gata :-" |
biletu 10 L1 nota 10:))
maine o iau in barba:))) |
Ce mai un 8 la engleza meritat avand in vedere comisia de care am avut parte, 2 babe peste 50 ani, cu gura mare, nici ca asi fi fost la bilingv atatea intrebari puse pe langa subiectul de pe foaie ca la un moment dat ma gandeam ca poate au alt bilet in fata. Bafta tuturor maine ca asta a fost incalzirea din afara terenului.
|
biletu 13-pets...!
10 :D erau 2 babe plictisite si de ele:)) nu au scos nici un cuvant pana cand am plecat:)) bafta maine |
Maine la proba scrisa la romana ce facem ? Sti ti vrun comentariu ceva ?
|
tot in afara de liric
|
10 la englezaa <3 - biletu 23 , Ploiesti here i come :lol:
|
Quote:
|
Engleza comisie 2 tinere de treaba vrajeala la maxim = 9.5
|
Pana acum am luat 10...10 la romana, 10 la italiana. Din pacate, oralele au trecut, urmeaza scrisul pentru care am maaaaaaari emotii. Bafta la toti cei care dau bacul anul acesta si sa avem parte de subiecte cat mai usoare!:*
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning