![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
nu cred ca exista blestem mai degraba neatentie sau chiar inconstienta..important este ca nu ati patit sau nu a patit soferul nimic si chiar in momentul asta poti spune ca nici fierul pe langa viata unui om nu se mai face..
Curaj,vointa si se rezolva..take care! |
Eu cred ca o adevarata pasiune nu se opreste aici...cu siguranta iustin va revenii in fortza maxima... putini cunosc ce inseamna cuvantul PASIUNE , daca esti puternic treci peste asta totul se poate face incet, incet, dar viata e mai greu de refacut dupa un accident grav...bine ca a fost asa...eu personal nu am cuvinte sa spun ceea ce simt cand vad munca cuiva asa...dar asta este...timpul le va rezolva pe toate, si Dommy a suferit un accident cu ursul si vedeti ca povestea sa refacut .... asa se va intampla si aici! numai bine iustin! sa il faci mai grav decat a fost! Multa Bafta!
|
primul urs hatchback pe care-l vad...
:-) bine ca e toata lumea sanatoasa.. iustin e destul de nebun si de puternic s-o ia de la capat si s-o faca mai rea ... mult succes nebunica... |
imi pare rau... l-am vazut o singura data ursu tau... pe aeroport mai d mult... si era grav de tot.
Bafta in continuare! |
3 Attachment(s)
o sa va raspund eu pentru ca vad ca iustin nu prea a mai intrat pe net :) deci :
1. masina nu se mai poate face .... nu stiu la ce va gandeati cand ati intrebat asta... 2. nu era chiar oricine soferul , nu e un incepator , cei care il cunosc au incredere in capacitatile sale de a conduce o masina puternica 3. da , DJ99KLI o sa revina in forta , o sa punem toti osul la treaba ca sa iasa ceva grav off : chiar a fost construit e30 hatchback ... sau a fost un prototip , ideea era ca exista pe net poze |
Quote:
|
Imi pare rau pt ce s-a intamplat cu bijuteria asta de masina!!! Era o bestie in adevaratul sens al cuvantului! Bine ca nu s-a intamplat mai grav!!!
Succes pe mai departe cu noul proiect care sunt sigur ca va fii ceva mult mai frumos si mai puternic!!! DJ 99 KLI a fost si va ramane un URSULETZ ADEVARAT !!! |
de acu' vreo 1-2 ore m-am apucat de citit thead-ul asta si imi pare rau sa aud asa ceva la sfarsit...chiar era o masina ff tare si arata beton ce sa mai zic!! bine k nu a patit nimeni nimik...toate o sa se rezolve incet incet. presimt k o sa iasa ceva mult mult mai tare. Va salut
Bafta!! |
Eu cred ca nu e nici un sfarsit, poate UN NOU INCEPUT.
Multa bafta Iustin in continuare. |
Orice sfarsit este un nou inceput.
La mai mare. |
Iustin am auzit ca ti-ai luat un alt URS
e adevarat??? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu si-a luat urs si-a luat un septar.
|
7`aru il are de ceva vreme ! multa bafta in continuare iustin
|
Da dar in nici un caz nu si-a luat urs:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning