![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
dap......beko e lider el singur....ca nu mai are pe cine sa dea....se da singur.:))
fratilii meu de IX...........:)) |
deci eu zic ca trebuie sa inceapa sa se dea iar cu dastia cu uapaluri si vwghenuri.:lol:
|
1 Attachment(s)
Ca tot intrebi de Fram
|
Quote:
|
fram a facut pana nu vezi ca umbla cu roata de rezerva dupa el:lol:
|
Intalnirea de Primavara!Dupa data de 15 Ianuarie..!Vedem cine a mai Ramas...Cine a mai Venit..!!!
Atunci o sa primiti si stikerele si parasolarele...cei care ati platit si nu ati primit..!! Si binenteles o sa Inauguram si echipa de show Inferno Ploiesti..e30..!! Tot atunci o sa facem si pozele pentru site...sectiunea Ploiesti!!! Sanatate la Pasarele!! |
la multi ani tuturor...cunoscutilor...si necunoscutilor....cam tarziu....da asta e....apropo...bulgaria SUCKS.....
|
maestru caldare si emigranta.................
https://www.youtube.com/watch?v=j-mOb...eature=channel |
frumoasa era emigranta pe vremea aia!:D
|
fanele...daca vin fara masina pe 15 are ceva? cred ca deabia atunci imi vin piesele. o sa vin cu cazanu lu oelash poate il buzunaresti si pe el de bani pt sticker si parasolar .
|
nu sa hotarat momentan nimic...am zis dupa data de 15..deci e posibilitatea sa terminii cu masina pana atunci..oricum e frig afara...si plm nu stiu cati o sa coboare din masina...in principiu nu e problema..!
|
am si eu un taxiu.......primiti asa ceva in club?..........
|
da sefu.... cum se poate tocmai pe sefu ursilor... boss..maine sper sa ajung sa facem stikerele pentru ursi..." Die Drei`er Team" si apoi cand o sa ajungem la bucuresti sa fac stikerele si parasolarul sa primesti si tu la taxi...
|
Quote:
|
morrrrrrrrrr morrrrrrrrrrrr :)) (a venit jaka) :))))
|
All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2025 4Tuning