![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
si masina de care zici tu .. MH..AUR ..este un chici ..deoarece este o copie nereusita .. pur si simplu a vrut sa copieze si el pe cei de la MTM .. (MOTOREN TECHNIK MAYER) . Si A4 lu Florin ... este UNICAT .. deoare nu mai este nici una ca a lui .. ca sa intelegi ..(o deosebesti de celalalte masini ) Respect Florin pentru ce ai facut ..8) frumos si Golfu' |
-ma daca tot ce spui la adresa varului tau e adevarat, bv lui, il felicit din toata inima,
-dar noi aici nu vb de ce face varul, tata, bunicu, matusa tamara si alte neamuri, noi vb de ceea ce facem noi, fiecare la masina lui, ca asa si eu pot sa zic de tata ca a fost primu din oras ca a pus motor diesel pe dacie sau ca a avut dacie cu motor si cutie de la gordini, dar nu o fac, nu a zis nimeni ca se tine cu 90 de cai de aston maritin, ci doar ca omu mergea incet ca nu stia drumu iar la depasiri el zbura si eu stateam -masina s-a ridicat atat din cauza jantelor pe 17 a lipsei de suspensie sport -nu am spus ca e unica, ci din contra am spus ca a ta e unica -bv tie ca lucrezi de la 16 ani si ca iti merge bine -tu ai dat pe masina ta 1.700 de euro, eu atat am dau pe tot exterioru la a mea -momentan nu mai am 90 de cai, ca am pus si eu un filtru sport + toba sport = 93 cp -si app, nu uita ca NSL - MEHEDINTI a fost dor cu numele, nu acte, nu contracte, nu stampila, nu multe -intradevat sunt 100-200 de audi a4-b5 in oras in momentul acesta, dar cand am luato eu erau doar 2, a mea fiind a 3 in oras -nu trebuie sa insir aici toate piesele ce au fost cumparate si care-mi mai trebuie sa vina si tot planul cu audiul meu, pt asta am facut un topic separat si am sa postez periodic pe el, pt ca de cand am luat masina si pana in prezent am tot modificat la ea - ovi, jan, nyc, chioru zburator, lau, micutzu, nitzu si lista poate contiunua mult si bine, ei sunt uni din oameni care stiu ce am de gand sa fac cu masina. -respect |
Quote:
respec...... |
Quote:
Quote:
tot respectu' poti da add la id lamistomada |
si nu iti mai bate capu' cu el ..
nu vezi el tot ce zice .. zice in numele lui varusu .. k el nu a facut nimic .decat si'a luat un cazan .alt ceva nimic .. |
Quote:
|
si eu am proiectoare si faruri unicate pe severin:lol::lol:
Haideti ma sa lasam certurile. Flo nu vrei sa dam comanda de stickere:"Built not bought" |
Quote:
si in legatura cu el .. mai este unu tot la fel .. dar este alb perlat dak nu ma insel... cu numere de Bucale .. si e mult mai frumos ca al lui ;) |
Quote:
bine zis Ovidiu :D |
acum nu mai este de bucuresti, e de mh??aca, e al unui politist, oricum sunt priumul in oras care a avut masina perlata facuta, nu cumparata, si pana acum nu-am laudat,
ovidiu89:Mane daca faci poze la toate piesele ce le ai stranse cred ca ocupi o pagina eu cred ca as trece pe a 2, dar nu e momentul sa vb despre asa ceva, toata la randul lor. |
Quote:
|
Quote:
|
mda ... deci astaseara mai precis acum maxim o ora am vazut ursul tau grigore pe bulevard ... mi-am facut o parere ... JALNIC !!! nu m-a incantat deloc. si iti jur ca nu sunt invidios. fiecare cu gusturile lui, dar ti-au zis mai multi:NU TE MAI LAUDA CU CE FACE VARUL TAU!!! si nu cred nici asta ca varul tau a facut toata treaba asta la masina. daca el a facut-o cu adevarat il poftim aici pe topicul nostru sa arate mai multe masini care le-a "preparat". fara suparare iti spun ti-o dau multe masini din oras. nu zic ca eu am vre-o masina super smechera dar ce am e al meu, ma multumesc cu ce am momentan si nu imi laud masina. e o masina pur si simplu si nu fac un caz din asta ca are nush ce dotare pe care u nu o ai si se aude mai nu stiu cum fata de a ta.ai spus multe povesti pe care eu nu prea le cred.hai te rog sa terminam cu prostiile...ai zis de A4 acela aur... nu mi se pare ceva extraordinar. e o masina cu un tuning de prost gust.de asta e forum sa ceri pareri, sa intrebi, sa te documentezi.nu venim luam o masina tunata, DOMNE CE MASINA AM EU!!! cati bani ai investit tu in golful ala ? lasand la o parte reviziile si consumabilele... ce avea deosebit fata de alte golfuri? folie ?cd-player?boxe?etrieri si tamburi vopsite?niste jante ?cam atat din cate imi aduc eu aminte...nu vreau sa fiu rau cu tine...iti urez spor la treaba in continuare tuningului facut de varul tau :) bafta!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning