![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
poti folosi dupa ce s`a uscat vopseaua si lac intaritor pt masini ...il gasesti la magazinele auto sub form ade spray ajunge pan ala 20 max 30 ron...dar trebuie sa il dai dupa ce s`a uscat bine vopseaua......bafta..asteptam poze cu ce iese ( vreau si eu sa ii dau vopsea dar astept sa se incalzeasca si ma apuc de ea)
|
Quote:
Arata fain si inainte dar mam fost saturat sa o vad asa:rolleyes2 este vreo vopsea Speciala pentru aluminiu ? sau :?: si sa pun vopseaua in Pistolu de vopsit :?: sau sa cumpar tuburi 'bomba' de vopsea mat. |
O sa pun poze dupa ce o voi termina va dura ceva pana o fac cam o luna jumate, nu prea am timp de ea... am in fiecare zii scoala de la 8 la 17 ajung acasa pe la cinci jumate, dar in weekend am toata ziua la dispozitie cam la sfarsitu lu februarie o so gat :-)
|
daca ai posibilitate , fao la pistol
|
in leg cu vopseaua nuj ce sa zic....chiar nuj ce vopsea poti pune pe aluminiu... ce am stiut tzi`am spus...bafta
|
baieti...nu mai ziceti nimic...noutati ceva...:> idei noi pt anu` 2010???:>...hai..bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am zis:D p pagina anterioara ce am de gand anul asta:D sa zica si restu:)
|
Quote:
ax pe spate, cauciucuri, altă şa, fire pentru frāne, bureţi pt mountain-bike. Dacă ştiţi de unde să-mi iau să-mi spuneţi şi mie de apărătoare.. la mine īn oraş am tot căutat.. |
Este la Timisoara. 15lei, nou, in magazin, exact ca cel din poza. Daca platesti transportul, eu iti cumpar si iti trimit. ;)
|
Quote:
|
Banuiesc ca vrei prin Posta Romana (nu de alta dar e cel mai ieftin). Cred ca se poate pune intr-un pic si atunci transportul nu e foarte scump. Vreo 3-4lei... Poate nici atat. Nu stiu exact.
|
Quote:
Īţi dau un pm cu id-ul meu şi vorbim.. :D |
nu aveti un MTB de vanzare???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning