Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

cipoNCE 05-01-08 15:04

Re: Dacii Speciale

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1276164)
32 mil? sau 3.2 mil?

sunt si dacii mai praf, mult mai praf ca a lui, el o avut ceva idei despre cum sa faca masina insa din cate se vede zici ca a fost lucrata numai cu ciocanul, ii lipsesc finisajele.
se vede de exemplu la manerele spate, le`a scos dar nu a mai scapat si de umflaturi, a scos semnalizarile de pe aripi si nu a acoperit gaura, eventual sa puna semnalizari albe, in zona geamurilor la chedere nu e vopsit bine, cu ceva diluant se rezolva numai sa nu scape pe toata masina :lol: ... eleronul nu prea are ce cauta, capota nu este la linie, trebuie fixata... in fine daca stai sa cauti gasesti destule si nu numai la a lui.
fiecare de aici vrea sa faca cate ceva la masina, ii iese prost mai asculta de sfaturile altora mai reface pana la urma iese ceva.
si tratat ca un incepator ia`ti putea zice unde sa posteze ca sunt sigur ca multi dintre voi nu s`au dus din prima la "masina mea" sa`si posteze cancerul plus faptul ca sunt si altii avansati care posteaza numai tigai de dacii aici numai de dragul de a face un post in plus.
mai bine sariti cu un sfat in loc de "eu nu m`as urca in caruta asta" ca e plin forumul de vorba asta, doar nu v`ati nascut toti invatati.
si se mai intreaba lumea de ce atata cearta in loc sa se ajute unii pe altii...

Rasputin 05-01-08 16:28

Ce a postat fiderzen este Dacia MD87.:-)

JUST-DO-IT 06-01-08 01:25

fiderzen,rasputin...este asa ceva real:shock: ????ma refer la dacia aia asemanatoare cu ferarri...!!!!vreau si yo asa ceva..:!: ..unde dau comanda???Damn stiam yo ca e prea frumos sa fie adevarat!:sad:

fiderzen 06-01-08 12:12

a fost un prototip care nu a fost produs niciodata...a fost facut cu ciocanul,flexul si pila:lol:.....insa daca ar fi fost putin gadita mai bine(motor si alta suspensie) ar fi fost competitiva(tractiune spate:D )
mai a fost un prototip: dacia 1300 cabrio cu 6 usi :D

Rasputin 06-01-08 12:54

3 Attachment(s)
..................

IndyGG 06-01-08 22:26

romanu tot vrea sa fie original in continuare cu "chestii" din astea de masini

daman 08-01-08 18:48

nu am vrut sa fiu rautacios. am vazut tot felul de masini expuse aici ,unele penibile.si eu am dacie ,una normala,stock ,model 99 dar pe care nu am prezentat-o deoarece consider ca nu am ce arata.este o masina banala.altii considera ca daca isi incarca masinile cu tot feluri de prostii o sa intorca lumea capu' dupa ei,sa vada ce masina "smechera" are el.ne mai intrebam de ce posesorii altor marci (nu dau nume) considera ca dacia e varza ,ca nu e buna.....dar poate ca si acei posesori de dacie care isi bat joc de aceasta masina transformand-o intr-o sorcova si-au adus aportul imaginea proasta pe care o are dacia.nu am nimic impotriva tuningului pe dacie,dar sa fie ceva facut cu bun gust nu tiganie.

GTRs 08-01-08 19:22

mare dreptate ai 'daman-e'...respect !!!

cmdbass 09-01-08 00:59

mare adevar :D

Yackone 09-01-08 01:08

Quote:

Originally Posted by Rasputin (Post 1275016)
O dacie la o etapa de raliu(nu participa...deocamdata).:-)

dacia sta in garaj de ceva vreme este din brasov (fap-ul)...este facuta de un preten d'al meu acu cativa ani buni...si nu cred ca va participa vreodata la vreu raliu...este street only;)

Rasputin 11-01-08 13:31

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 1283013)
dacia sta in garaj de ceva vreme este din brasov (fap-ul)...este facuta de un preten d'al meu acu cativa ani buni...si nu cred ca va participa vreodata la vreu raliu...este street only;)

Eu de unde am luat pozele asa mi-sa spus.:-)

IndyGG 12-01-08 05:17

http://uk.youtube.com/watch?v=vup5pZW5WgI asta mi se pare o dacie speciala...

cmdbass 12-01-08 09:00

foarte misto!!! pararea mea..acum sper sa .. "nu da nene!" ..daca ar mai fi si o bara pe spate...ar fi bine..se termina cam brusc!

Sl1V3R 21-01-08 21:39

3 Attachment(s)
Cele 2 articole despre Dacia MD87 cu motor central. Stiu ca primul articol a fost postat si de catre Fiderzen dar aici se vede mai bine.

Rasputin 21-01-08 22:44

Nu dati cu pietre in mine dar mie imi place.

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning