![]() |
Re: Accidente
4 Attachment(s)
grav accident de circulatie in bunesti aproape de intrare in Dej, vineri seara in jur de ora 23. Fata aflata la volan a decedat pe loc. Pacat de ea avea doar 19 ani!!!
|
cum s-a intamplat accidentul?
|
ba voi nu sunteti oameni ma jur...
|
whats your problem? e topic de accidente, ce ar trebuii sa se discute aici? daca te deranjeaza, sterge-l sau lasa-l in pace.
|
depasire in curba 120 la ora si hop direct sub tir......R.I.P
|
asa se intampla cand te crezi in nfs.
|
Quote:
|
nici nu v-as dori sa vedeti cum arata cadavru:sad:
|
deci va rog nu mai puneti poze cu victimele... e chiar.. ciudat :| ...
Iar intrebarea "cum s-a intamplat" e o intrebare foarte normala care apare atunci cand vezi asa ceva. esti socat. si vrei sa sti ce s-a intamplat. RIP |
dao dreq de treaba..pe bune...daca pui poze cu matze imprastiate..din care nu se intelege nimik..ok..da nu pune poza cu fatuca aia cum arata inainte..ca e nasol de tot..
|
nu stiu ce sa zic fratilor dar daca vad eu bine ceasurile de bord is afara iar acul e blocat pe la 180-190 km/h.... foarte nasol....condoleantze familiei
|
cicione.. arata-mi si mie.. poza.. aia.. unde.. vrezi.. tu ceasul.. din bord.. ca tare.. atent.. m-am uitat.. si nu l-am vazut...
pacat.. de fata.. arata bine :D |
in prima poza...se vede acul in jurul acelei cifre
|
2 Attachment(s)
poate le vezi acu..nu stiu dc da' parca vad acu undeva la 200 :-o
|
nu inteleg cum raman acele la viteza impactului.....nu e prima data cand vad asta, si chiar nu inteleg cum se blocheaza acolo, chiar daca tot bordul iese in afara masinii si se sparge si pierde contactul electric.......cred ca pur si simplu s-a dat peste cap acul....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning