Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 08-06-07 06:56

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

faci ca taximetristii...cum se face verde te infigi cu mana in claxon:))

cosmin_cosmin_1 08-06-07 08:22

:) nu ma, taximetristii au legat claxonul la treapta intai de viteza. cand baga sa plece de pe loc, claxoneaza automat.hihi

IONUT-GBP 08-06-07 10:47

tot asa ieri un coleg Rusu cu scuteru la semafor il claxona un taximetrist si s`a intors sa`l injure si a dat inainte si a intrat intr`un papuc :)))))

trafy-vr6 08-06-07 12:19

asta era faza de filmat si pus pe youtube

Kaluvr6 08-06-07 20:39

pai am vazut si noi o faza d`asta da nu era taximetrist. Acolo cum cobori de la supca, inainte de bariera era coloana....si jacku cu septaru a vrut sa se bage in fata....si pe la mijlocu coloanei a vazut ca era garda in intersectie si dirija circulatia. A vrut sa se bage inapoi si unu cu dacia nu`l lasa...asta il claxoneaza si ala figurant gesticula si injura p`acolo....si bauuu intr`unu din fata. Am ras sa mor...am dat geamu jos si i`am zis ....vezi ma tarane ce prost esti? Si n`a mai zis nimik...am crezut ca ne injura ca ne scuipa da nimica....ii era rusine :)) si tot in ziua aia in pitesti...la un OMV vroiam sa intru in OMV si unu iesea....si tocmai se inchisesera usile alea si ala grabit n`a vazut si bauuuu si ala s`a lipit de usa de i`au sarit plasele din mana. Am zis ca`mi iau o camera si mi`o pun in frunte ca ma oftic cand nu`i filmez :))

TigerGTS 08-06-07 21:26

:lol: . Morala - "Ia-ti camera cu tine oriunde" :lol: sau "Mai multa atentie nu strica" :lol:

trafy-vr6 09-06-07 11:00

vreau si eu filmluletele cu TT`u pe capela si unde ati fost ca vreau sa fac un montaj...hai sa va vad daca chiar suntem uniti... care mi le trimite pe mess sau aici....

Aaronnel^ 09-06-07 11:06

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 940128)
vreau si eu filmluletele cu TT`u pe capela si unde ati fost ca vreau sa fac un montaj...hai sa va vad daca chiar suntem uniti... care mi le trimite pe mess sau aici....

Cele cu TT`u de le-am pus eu pe youtube ?? Sau astea de la intalnire ??
Pe cele cu TT`u le am eu pe DVD;)

SSJ_Gohan 09-06-07 11:08

2 Attachment(s)
deci..care aveti dinastea..sa mi le dati mie :P (dupa cum se vede fac colectie..) si vedeti..poate le faceti si voi pomana :lol:

Robbert 09-06-07 11:41

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 940142)
deci..care aveti dinastea..sa mi le dati mie :P (dupa cum se vede fac colectie..) si vedeti..poate le faceti si voi pomana :lol:

te urasc >:P

SSJ_Gohan 09-06-07 14:59

:lol: sa inteleg ca nu vrei sa imi dai :lol:

cosmin_cosmin_1 09-06-07 15:47

am inteles ca esti la facultate.te mai tii de prostii?

SSJ_Gohan 09-06-07 15:51

Pai daca am o pasiune pentru ele inseamna ca sunt prostii ? :)
De jucat, e evident ca nu mai am timp sa ma joc pe ele, dar imi place sa le am..sa le colectione :) (incerc sa imi umplu timpul cu ceva)

IONUT-GBP 09-06-07 17:32

in sfarsit joc si eu GTA San Andreas REAL :)) :D

TigerGTS 09-06-07 20:48

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 940568)
Pai daca am o pasiune pentru ele inseamna ca sunt prostii ? :)
De jucat, e evident ca nu mai am timp sa ma joc pe ele, dar imi place sa le am..sa le colectione :) (incerc sa imi umplu timpul cu ceva)

You are a freaking maniac Gohan ..Stiam ca esti fan console..Dar nici chiar asa :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:20.

- Copyright 2026 4Tuning