![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
faci ca taximetristii...cum se face verde te infigi cu mana in claxon:))
|
:) nu ma, taximetristii au legat claxonul la treapta intai de viteza. cand baga sa plece de pe loc, claxoneaza automat.hihi
|
tot asa ieri un coleg Rusu cu scuteru la semafor il claxona un taximetrist si s`a intors sa`l injure si a dat inainte si a intrat intr`un papuc :)))))
|
asta era faza de filmat si pus pe youtube
|
pai am vazut si noi o faza d`asta da nu era taximetrist. Acolo cum cobori de la supca, inainte de bariera era coloana....si jacku cu septaru a vrut sa se bage in fata....si pe la mijlocu coloanei a vazut ca era garda in intersectie si dirija circulatia. A vrut sa se bage inapoi si unu cu dacia nu`l lasa...asta il claxoneaza si ala figurant gesticula si injura p`acolo....si bauuu intr`unu din fata. Am ras sa mor...am dat geamu jos si i`am zis ....vezi ma tarane ce prost esti? Si n`a mai zis nimik...am crezut ca ne injura ca ne scuipa da nimica....ii era rusine :)) si tot in ziua aia in pitesti...la un OMV vroiam sa intru in OMV si unu iesea....si tocmai se inchisesera usile alea si ala grabit n`a vazut si bauuuu si ala s`a lipit de usa de i`au sarit plasele din mana. Am zis ca`mi iau o camera si mi`o pun in frunte ca ma oftic cand nu`i filmez :))
|
:lol: . Morala - "Ia-ti camera cu tine oriunde" :lol: sau "Mai multa atentie nu strica" :lol:
|
vreau si eu filmluletele cu TT`u pe capela si unde ati fost ca vreau sa fac un montaj...hai sa va vad daca chiar suntem uniti... care mi le trimite pe mess sau aici....
|
Quote:
Pe cele cu TT`u le am eu pe DVD;) |
2 Attachment(s)
deci..care aveti dinastea..sa mi le dati mie :P (dupa cum se vede fac colectie..) si vedeti..poate le faceti si voi pomana :lol:
|
Quote:
|
:lol: sa inteleg ca nu vrei sa imi dai :lol:
|
am inteles ca esti la facultate.te mai tii de prostii?
|
Pai daca am o pasiune pentru ele inseamna ca sunt prostii ? :)
De jucat, e evident ca nu mai am timp sa ma joc pe ele, dar imi place sa le am..sa le colectione :) (incerc sa imi umplu timpul cu ceva) |
in sfarsit joc si eu GTA San Andreas REAL :)) :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning