![]() |
Re: dacia mea. b.......
Quote:
|
nene ne intalnim odata si vb
ca vreau sa o las mai jos neaparat, dar acuma mi-am pus geamyuri electrice si nu prea mai am bani. o sa revin si cu cateva poze mai noi si un filmulet cu geamurile. |
bravo nene!...in sfarsit ai reusit sa pui geamurile electrice...buna treaba ;)
|
ms mai nea dar nu prea mai am chef de masinuta asta mi sa cam luat de ea. ori cum ii dau bara jos de pe fata si o fac normala.
|
amsi eu o intrebare. asi vrea sa iau o dacie 1300 originala sa o fac gen gordini voi ce ma sfatuiti sa iau sau sa nu
|
poti sa o iei,dar nu o face tot in 2 culori (alb-negru)
si sa sti ca dacia aia rosie de am vazut-o azi e mult mai buna decat aia verde a lu' vecinu si mult mai ieftina ia tu masina ca ne ocupam noi de ea ;) |
are dreptate BARBUT ...nu o face in doua culori, cel putin nu alb si negru
|
cat vrei pe jante? sunt in 3 prezoane sau ai si flanse la ele? sper ca ai un pret negociabil.
|
9 Attachment(s)
am mai revenit si eu cu cateva poze. sper sa va placa.
|
Ma baiatule lasa-ti bara vopsita alb si nu o mai imboi cu negru ca da urat si la tine dar mai ales la fratito.E mai frumoasa cu bara vopsita simplu doar cu alb
|
e mai misto cum e acum,ca la audi....... :D
|
mie imi place mai mult asa
ori cum peste o saptamana sau 2 duc bara la reparat si ma apuc sa ii fac mecanica si sa o las mai jos de fata |
aveai 2 jante gotti de vanzare..le mai ai? da-mi si mie un pm cu pretul... ms
|
2 Attachment(s)
Quote:
am revenit si eu cu un filmulet cu niste stroboscoape si app mi-am pus si eu bixenon pe masina. |
o da misto stroboscoape :-) ,zi si tu mai multe detali despre bixenon :shock: ca as vrea sa imi pun si eu :lalala: sau zimi pe mess ID razvan_33rnr
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning