![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
4 Attachment(s)
Bai fratilor nu sunt genul care sa ma ascund cand fac vreo prostie sau sa incerc sa musamalizez. Nu cred ca exista 1% din masinile care circula pe strazi sa nu fi fost lovite niciodata, fiecare trece prin asta.
Deci, vizionare placuta :lol: |
Nasol moment. O faci pana de sarbatori?
|
Quote:
|
nu ne povestesti si noua cum s-a intamplat?
|
auuu urat sNap7
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
acum 2 saptamani a patit-o si tata-miu. cineva i-a taiat calea in sensu giratoriu de la lido si toata partea stanga era praf, indoita rau, far spart. am vrut sa ii fac o poza da tot uitam camera. acuma nu mai conteaza, masina e in service si saptamana viitoare ar trebui sa fie gata. bine ca nu s-au rupt oase.
|
Nasol moment,neste preteni de la Sibiu or venit ieri la mine si pe la Orastie chiar la ultimul semafor sau primul,ca e tot ala,acolo unde 2 benzi se transforma int-una un TIR din Bulgaria s-o gandit sa se urce pe Opelul lor si o ajuns sa-i desfaca usa fata dreapta ca o conserva.O sa revin si cu poze . ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Revin cu pozele promise ;)
|
Headshot tiristului si problema e rezolvata.
|
Tiristilor..ca e mai multi...care este si merita headshot-u..am vazut si eu o faza dinasta ce s-a petrecut chiar in fatza mea...un TIR era sa se urce pe o masina la intrarea in TM dinspre arad...la sensul giratoriu...daca nu se arunca ala cu masina in SHANTZ exact la fel patea sau chiar mai rau..numai l-am vazut pe al meu cum se trage incet incet in ditamai shantzu ca Cel cu TIRU nu mai avea loc, binenteles ca nu s-a obosit sa opreasca.
Cred ca oxigenul e mai rarefiat acolo sus in cabina la ei ;):headache::chainsaw: |
te omoara cu zile.. ca ei acolo sus nu patesc nimic..si pana ajung si mai sus la judecata finala..daca nu ii judeca bine nimeni aici isi continua treaba..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning