Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Diverse, evenimente, discutii, pareri (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33602-diverse-evenimente-discutii-pareri.html)

|Gyo| 16-12-09 19:00

Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2897399)
aveti 4 cauciucuri de iarna si nu puteti circula?

pot sa-i pun si lanturi ca pe degeaba :shock: nu am putut merge pe jos, d'apai cu masina, am avut 2 tentative de a ajunge la servici insa pe degeaba :sad: asa iarna n-am mai apucat de cand ma stiu :???: pe degeaba se platesc atatea taxe, tot cu 20 de ani in urma suntem :rolleyes2

SEJ 16-12-09 19:16

Quote:

Originally Posted by KAB (Post 2895870)
Salut concetateni! Va salut din Cardiff, Uk. Sarbatori fericite si ne vedem la anu! Apropo daca aveti nevoie de ceva de aici, let me know. Regards, CAB

Skyline GT-R34... am nevoie de el :D
Ce faci acolo, cu ce te ocupi?

Eugen_TL 16-12-09 19:16

Reformulez: Ai cauciucuri de iarna si nu poti merge?
DA sau NU.

Am impresia ca nu esti echipat corespunzator dar vorbesti pe presupuneri.
Eu cu anvelope iarna merg ( nu ca pe asfalt, dar nu raman blocat sau cine stie ce altceva ); si crede-ma ca e diferenta mare intre anvelope iarna/vara.

SEJ 16-12-09 19:24

Eu mi-am pus slicuri :-)

Pana nu se mai topeste zapada putin nu pot merge cu loganul... cred ca acum e tocmai buna pentru de deszapezire... am vrut si ieri si azi sa ies.. m-am intors din drum, nu aveam chef sa imping zapada nu-mi place sa fac munca in folosul comunitatii. Nu de alta,dar numai ce mi-am scimbat bara (iar:x) si n-am chef sa o schimb la saptamana, prefer la cateva luni :D

|Gyo| 16-12-09 19:24

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2897872)
Reformulez: Ai cauciucuri de iarna si nu poti merge?
DA sau NU.

Am impresia ca nu esti echipat corespunzator dar vorbesti pe presupuneri.
Eu cu anvelope iarna merg ( nu ca pe asfalt, dar nu raman blocat sau cine stie ce altceva ); si crede-ma ca e diferenta mare intre anvelope iarna/vara.

DA. Am, pe fata insa ... pe degeaba:D

Eugen_TL 16-12-09 19:27

Eu am pe toate 4 si ma descurc; e o chestie sa urci pe langa o masina care sta pe loc si derapeaza, iar tu lejer iti vezi de drum. Si cauciucurile pe spate ajuta f mult ..spatele fuge primul intr-o curba, iar fat ate ajuat la tractiune si franare(daca ai tractiune fata). In fine...

naiman 16-12-09 21:43

pe la ora 10 am vazut 2 fadrome cum impingeam zapada prin centru cam atat si lasau pe mijlocu soselei niste bulgari fff mari :)) dar ce sai faci suntem in tulcea

adrian_tl30 20-12-09 11:07

Si aseara s-a oprit si curentu de la 2 pana la vreo 4 in tot orasu ... sa inghete lumea de frig

KAB 20-12-09 23:00

Quote:

Originally Posted by |Gyo| (Post 2897230)
Sarbatori fericite tie si la toata lumea :D ai spus ca daca avem nevoie de ceva sa-ti spunem :???: pai, ar fi nevoie de niste utilaje de dezapezire, Romania e moarta la acest capitol, Tulcea fiind paralizata total :shock::shock::shock:

Pfff la capitolul asta pot spune ca englezii is mai praf, desi nu le lipsesc astfel de utilaje, daca a ninge un pic se opreste tot ( circulatia, banci, scoli, etc)...Oameni fricosi:D

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 2897870)
Skyline GT-R34... am nevoie de el :D
Ce faci acolo, cu ce te ocupi?

Da ai ghicit! Munca :-P, Si daca vad un gt-r34 al tau e. Platesti cash? :-)

MauS 21-12-09 08:31

Daca nu va linistiti, trecem la sanctiuni ;) Chiar nu putem comunica la un mod civilizat fara a transforma orice thread intr-un conflict de interese? Vad ca fiecare traieste intr-un film propriu. FITI REALISTI oameni buni. Geoana NU e presedinte.

flmoise 21-12-09 10:22

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2910220)
Daca nu va linistiti, trecem la sanctiuni ;) Chiar nu putem comunica la un mod civilizat fara a transforma orice thread intr-un conflict de interese? Vad ca fiecare traieste intr-un film propriu. FITI REALISTI oameni buni. Geoana NU e presedinte.

spuse maus...:suspiciou

Eugen_TL 21-12-09 10:45

Base e, care s-a gandit sa-l puna iar pe boc, pe videanu, pe udrea(si cu 2 ministere parca, ea avand si vreo 2 dosare deschise deja) si o gramada de maghiari bozgori unguri dracu sa-i ia pe toti... Cum sa pui alte nationalitati sa ne conduca tara?!? Cel care a negociat pt Marea Neagra candva, imi scapa cum il cheama, n-a fost intrebat daca vrea..ala un om care chiar a facut ceva si-ar fi putut fi la externe. Am votat cu base pt ca nu aveam cu cine dar ma gandeam ca va face un guvern, nu o gluma. Oricum decat gasca Geoana(pardon Iliescu ca geoana e doar de decor) in frunte cu vantu si restul mafiotilor, mai bine un guvern bou. :))

Eu zic sa facem si noi o revolutie, Maus te bagi la cerculete in fata guvernului? :))

MauS 21-12-09 11:33

Leg masina de pom si facem burn :)))

Eugen_TL 21-12-09 11:57

Esti la TL ca nu te-am vazut la FUN prin oras?!

MauS 21-12-09 12:35

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2910693)
Esti la TL ca nu te-am vazut la FUN prin oras?!

Sunt, insa masina este in service in Galati. :) Schimbam una, alta, o cutie, o turbina, o maslina :)) d'astea

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning