![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Quote:
|
Quote:
Ce faci acolo, cu ce te ocupi? |
Reformulez: Ai cauciucuri de iarna si nu poti merge?
DA sau NU. Am impresia ca nu esti echipat corespunzator dar vorbesti pe presupuneri. Eu cu anvelope iarna merg ( nu ca pe asfalt, dar nu raman blocat sau cine stie ce altceva ); si crede-ma ca e diferenta mare intre anvelope iarna/vara. |
Eu mi-am pus slicuri :-)
Pana nu se mai topeste zapada putin nu pot merge cu loganul... cred ca acum e tocmai buna pentru de deszapezire... am vrut si ieri si azi sa ies.. m-am intors din drum, nu aveam chef sa imping zapada nu-mi place sa fac munca in folosul comunitatii. Nu de alta,dar numai ce mi-am scimbat bara (iar:x) si n-am chef sa o schimb la saptamana, prefer la cateva luni :D |
Quote:
|
Eu am pe toate 4 si ma descurc; e o chestie sa urci pe langa o masina care sta pe loc si derapeaza, iar tu lejer iti vezi de drum. Si cauciucurile pe spate ajuta f mult ..spatele fuge primul intr-o curba, iar fat ate ajuat la tractiune si franare(daca ai tractiune fata). In fine...
|
pe la ora 10 am vazut 2 fadrome cum impingeam zapada prin centru cam atat si lasau pe mijlocu soselei niste bulgari fff mari :)) dar ce sai faci suntem in tulcea
|
Si aseara s-a oprit si curentu de la 2 pana la vreo 4 in tot orasu ... sa inghete lumea de frig
|
Quote:
Quote:
|
Daca nu va linistiti, trecem la sanctiuni ;) Chiar nu putem comunica la un mod civilizat fara a transforma orice thread intr-un conflict de interese? Vad ca fiecare traieste intr-un film propriu. FITI REALISTI oameni buni. Geoana NU e presedinte.
|
Quote:
|
Base e, care s-a gandit sa-l puna iar pe boc, pe videanu, pe udrea(si cu 2 ministere parca, ea avand si vreo 2 dosare deschise deja) si o gramada de maghiari bozgori unguri dracu sa-i ia pe toti... Cum sa pui alte nationalitati sa ne conduca tara?!? Cel care a negociat pt Marea Neagra candva, imi scapa cum il cheama, n-a fost intrebat daca vrea..ala un om care chiar a facut ceva si-ar fi putut fi la externe. Am votat cu base pt ca nu aveam cu cine dar ma gandeam ca va face un guvern, nu o gluma. Oricum decat gasca Geoana(pardon Iliescu ca geoana e doar de decor) in frunte cu vantu si restul mafiotilor, mai bine un guvern bou. :))
Eu zic sa facem si noi o revolutie, Maus te bagi la cerculete in fata guvernului? :)) |
Leg masina de pom si facem burn :)))
|
Esti la TL ca nu te-am vazut la FUN prin oras?!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning