![]() |
marfa .... dar stopurile care sunt de Calibra nu ?? sunt prea mari ...imi place ideea :wink: marfa hai sa vedem ce mai scoti ..... :wink:
|
2 Attachment(s)
Ultima creatie :wink: :arrow:
|
:P bv , misto rau ideea ! arata belea ! dar...ai 3 GRESELI MARI SI LATE !
- Eleronul nu prea pare la locul lui (si e decupat aiurea) , mai incearca sa-l decupezi inca o data - Flacarile sunt misto rau , dar vezi ca ai \"vopsit\" si cauciucul dp spate un pik - si neonul arata ca un deseu de subst. radioactive ! In rest bv ! e chiar misto ! astept si altele |
mercy mestere :wink: acum incerc sa le corectez ..mie chiar nu imi place deloc eleronul dar de unde altu........caut alt eleron ..... si-l voi pune pe ala k nu imi place deloc :wink:
|
2 Attachment(s)
greseli?? nu m-am descurcat mai bine de atat la plasa
|
1 Attachment(s)
gata am refacut eleronul e mai bine acum??????
|
santzu-foarte bine.....finutz.... :wink:
bmw-bine.......se vede mai bine... :D |
2 Attachment(s)
:wink: Am facut si PASSAT-ul de era tema la Scoala de Tuning ce parerea aveti ..... ??
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
..... am revenit si yo cu un golf...sper sa va placa... :) |
kolegu
ok....hai sa te critic un pic..sper k nu te superi....:geamurile...renunta la tint-ul alah..stiu k ti-a placut tutorialul...dar renunta...nu a bine...si zici k e dric... :D ...hood scoop renunta la el...si la pragul de carbon.capota si carbonul de pe ea au ieshit super.spoilerul e un pic de tot stramb si e pana in pamant.....inr est e ok.daca il pui mai sus....ar fi extraordianr....wheel arches nu e prea rau....roata spate e super....aia fatza e stramba.....si masina nu e lasata...ai putea sa scoti ceva mult mai bun....dar e ok... |
frumos .... :D dar ce-i cu verdele ala la oglinzi? scoalte-l ca da ca draq
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:D Merge cu Plutoniu :D |
9 Attachment(s)
Eu am mai scos ceva si inainte...dar sa sters de pe forum...acu fac un mic flashback :D
|
zici ca e castrata solenza aia
in rest sunt belea |
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning