Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

Nartik 28-11-07 14:26

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

Frumusele dar nu sunt din Piatra Neamt(wrong topic)

blup 28-11-07 16:27

de ce esti asa sigur?????...poate una nu o sa ramana asa mult in piatra ca e a unui combinator de masini...dar una ramane sigur....si app stiu si eu sa citesc ce topic este.....8)

BooGyBoy 30-11-07 19:42

De ceva vreme in orasul nostru si-a facut aparitia o masina foarte frumoasa de care nimeni nu a pomenit nimic(daca nu ma insel)..si anume acel Audi(parca A4) de culoare rosie,cabrio,cu modificari subtile si de efect...Cand am sa o mai vad am sa incerc 2-3 poze..daca aveti voi va rog sa le upload-ati pe sectiune..

Am eu ceva poze cu Audi A4 MYR.Dar tre` sa le caut.A fost pe la mine pe la service vara asta.bft allz...Apropo.Sunt mai nou pe aci.Am un Vw Derby din `78 portocaliu.Knd o sa ajung pe acasa o sa pun poze si cu masina.numai bine

blup 03-12-07 19:23

6 Attachment(s)
sa le prezint pe rand.....amg`ul va avea in curand nr de neamt...abia a fost achizitionat....s`ul are numere de buc dar e din piatra....din pacate bmw`ul e din roman.... a aparut si myr`ul8)

Jok3r K10 03-12-07 19:29

Quote:

Originally Posted by blup (Post 1228228)
sa le prezint pe rand.....amg`ul va avea in curand nr de neamt...abia a fost achizitionat....s`ul are numere de buc dar e din piatra....din pacate bmw`ul e din roman.... a aparut si myr`ul8)

Very NICE;) ;) ;)

GTRs 03-12-07 20:50

Quote:

foarte frumoase,toate masinile......sa speram ca se v-or mai inmulti in curand ............

Nartik 03-12-07 20:58

Quote:

Asta inseamna sa lucrezi la OMV(banuiesc ca lucrezi acolo)..frumoase masinile
.Mercedes-ul arata bestial mai ales noaptea
.Skoda e mai misto din fata
.E bun ca ai pus o poza cu Audi-le
.Pacat ca nu este din PN Bmw-ul

buddy_lexx 03-12-07 21:27

imi place culoarea de pe bmw`ul ala...f faina...:D cat despre celelalte masini...c sa zic.. mercedez e mercedez.... rs`u este o masina destul de buna... nu m`ash supara sa le am pe toate..:D

Ali_ump 04-12-07 00:05

RS-ul e frumusel ...dar e diesel ...deci la agricultura cu el:) atat am avut de zis ...spor la poze;)

GTRs 04-12-07 01:25

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1228742)
RS-ul e frumusel ...dar e diesel ...deci la agricultura cu el:) atat am avut de zis ...spor la poze;)

pai daca-i diesel de ce mai e RS???................de frumos e frumos,dar mi-ai spulberat toate visurile....totusi nu inteleg o chestie:daca tot da-i o caruta de bani pe RS,de ce sa ti-l iei diesel???Lamuriti-ma!!!

Ali_ump 04-12-07 09:01

Pt ca asa e unii ...cica ar consuma mai putin...dar ma indoiesc ...

blup 04-12-07 12:03

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1228742)

pai si amg`ul e diesel......nu`mi venea sa cred cand am auzit.....se certa ala cu mina ca face amg`ul "prezidential" care are motor si mai mare si mai e si pe benzina....:rolleyes2

Jok3r K10 04-12-07 12:53

Deci pina la urma tot BMW e mai tare ca toate........pt ca nu sa luat nimeni de el......:-P :-P :-P

buddy_lexx 04-12-07 13:37

diesel??? najpa frate..mai bine ishi cumpara octavia 2...n`o facut nicio treaba...

blup 04-12-07 21:47

1 Attachment(s)
si poza cu golful....tare`mi place:D

All times are GMT +2. The time now is 12:10.

- Copyright 2026 4Tuning