![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Frumusele dar nu sunt din Piatra Neamt(wrong topic)
|
de ce esti asa sigur?????...poate una nu o sa ramana asa mult in piatra ca e a unui combinator de masini...dar una ramane sigur....si app stiu si eu sa citesc ce topic este.....8)
|
De ceva vreme in orasul nostru si-a facut aparitia o masina foarte frumoasa de care nimeni nu a pomenit nimic(daca nu ma insel)..si anume acel Audi(parca A4) de culoare rosie,cabrio,cu modificari subtile si de efect...Cand am sa o mai vad am sa incerc 2-3 poze..daca aveti voi va rog sa le upload-ati pe sectiune..
Am eu ceva poze cu Audi A4 MYR.Dar tre` sa le caut.A fost pe la mine pe la service vara asta.bft allz...Apropo.Sunt mai nou pe aci.Am un Vw Derby din `78 portocaliu.Knd o sa ajung pe acasa o sa pun poze si cu masina.numai bine |
6 Attachment(s)
sa le prezint pe rand.....amg`ul va avea in curand nr de neamt...abia a fost achizitionat....s`ul are numere de buc dar e din piatra....din pacate bmw`ul e din roman.... a aparut si myr`ul8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
.Mercedes-ul arata bestial mai ales noaptea .Skoda e mai misto din fata .E bun ca ai pus o poza cu Audi-le .Pacat ca nu este din PN Bmw-ul |
imi place culoarea de pe bmw`ul ala...f faina...:D cat despre celelalte masini...c sa zic.. mercedez e mercedez.... rs`u este o masina destul de buna... nu m`ash supara sa le am pe toate..:D
|
RS-ul e frumusel ...dar e diesel ...deci la agricultura cu el:) atat am avut de zis ...spor la poze;)
|
Quote:
|
Pt ca asa e unii ...cica ar consuma mai putin...dar ma indoiesc ...
|
Quote:
|
Deci pina la urma tot BMW e mai tare ca toate........pt ca nu sa luat nimeni de el......:-P :-P :-P
|
diesel??? najpa frate..mai bine ishi cumpara octavia 2...n`o facut nicio treaba...
|
1 Attachment(s)
si poza cu golful....tare`mi place:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning