Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs de tuning virtual (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3030-concurs-tuning-virtual.html)

EvLSant0S 09-05-05 14:30

1 Attachment(s)
Asta o facem saptamana asta !

lancerEvo 09-05-05 14:43

da ffocus nu are voie!!!!!!!!!

andrey2003 09-05-05 18:25

...mmmmdeaaaah.... s-a ales prafu'

OFF-TOPIC
s-a ales prafu de topicul asta :lemon: :ashamed: :lemon: ... De ce?
1. La inceput se puneau raspunsurile la REZULTATE cu pozele facute de toata lumea (de vreo 2 sapt nu se mai pun pozele acum nu se mai pune nimic la topicul ala)
2. Cum adica nimeni nu e castigator? Castigatorul parca era cel care o facea pe cea mai frumoasa..... acum cum adik nimeni nu e castigator??? aveai din ce sa alegi era 3 poze....
.....in fine.......... :roll: :roll: :roll:

NO OFFENCE!!

EMaiL 09-05-05 19:30

1 Attachment(s)
bai imi puteti face si mie masina ... pls
am vazut ca ati facut cateva masini super marfa si chiar as fi curios ce puteti scoate di asta

tng 10-05-05 10:26

Re: ...mmmmdeaaaah.... s-a ales prafu'

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
OFF-TOPIC
s-a ales prafu de topicul asta :lemon: :ashamed: :lemon: ... De ce?
1. La inceput se puneau raspunsurile la REZULTATE cu pozele facute de toata lumea (de vreo 2 sapt nu se mai pun pozele acum nu se mai pune nimic la topicul ala)
2. Cum adica nimeni nu e castigator? Castigatorul parca era cel care o facea pe cea mai frumoasa..... acum cum adik nimeni nu e castigator??? aveai din ce sa alegi era 3 poze....
.....in fine.......... :roll: :roll: :roll:

NO OFFENCE!!

Asta se intampla cand nu mai are TNG`u grija. :P :)
La bun acum, am vb cu Santos inainte sa-mi scot net`u de acasa si l-am rugat sa aiba el grija in locul meu,sa puna el rezultatele,dar vad ca ... :(

Ma ocupam eu in continuare de trb asta dar de la sala(net caffe) am accesu restrictionat. :(

Mai nou se pun poze aici intr-o veselie.. :)

Fara suparare

andrey2003 10-05-05 10:32

asa e TNG ai dreptate

:lol: ok... sa faca cineva chestia asta (sa puna toate pozele la rezultate) si cel care a castigat jocul trecut sa zica jocul acesta castigatorul si care va fi castigatorul sa puna poza asa mi se pare cel mai corect

din cele 3 Golane tbuia sa se aleaga un castigator, nu??? Cum adica nu e nici un castigator????? Pana akum mereu se aleagea unu... :oops: :oops: :oops:

tng 10-05-05 10:37

Re: asa e TNG ai dreptate

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
:lol: ok... sa faca cineva chestia asta (sa puna toate pozele la rezultate) si cel care a castigat jocul trecut sa zica jocul acesta castigatorul si care va fi castigatorul sa puna poza asa mi se pare cel mai corect[...]

Da mey , exact cum a fost si pana acum
Cine se ofera sa faca treaba asta ?

ffocus 10-05-05 10:39

votul meu merge catre tekno

andrey2003 10-05-05 20:34

ma ofer yo!!!! sunteti de acord?

Skillzu 10-05-05 20:59

no offence andey,dar mai bine ajung la sugestia lu' santos.sa ma ocup eu :twisted:

cred k tekno e foarte bine.sau golftuning

GolfuletzS 10-05-05 21:07

:) mersi mad:D pt vot :)

sa faca tekno sau tu :D andrei daca eshti tu sigur ca vrei sa faci asta :) nu am nimik impotriva

speedy_jupanu 10-05-05 23:55

fratilor nu va suparati da pana la orma noi ce poza tre sa tunam saptamana asta???Votul meu pt a avea grija de topic se indreapta spre MADSKILZ!!Kred k va face fata!!!oricum oricine ar fi ii doresc multa bafta!!1:D :lol:

EvLSant0S 11-05-05 00:07

bla bla bla
ocupati-va de 350 z

cox 12-05-05 13:26

1 Attachment(s)
:arrow:

ALXutz 12-05-05 21:46

1 Attachment(s)
pearlescent paint...

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning