Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Noul BMW M3 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/29804-noul-bmw-m3.html)

zGb 24-09-07 16:34

Re: Noul BMW M3

nu credeam ca o sa te aud vreodata sa spui un asa adevar :lol: :lol: :lol:

ps : glumesc evident :)

Bulbucan 24-09-07 17:38

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1116223)
numai la audi nu gasesti nimic ;) CEA MAI TARE MARCA DE MASINI DIN TOATE TIMPURILE .... AUDI !!!!!!!!!!!

bai frate tu esti distrus in ultimul hal... eu nu stiu de ce nu-ti dau odata ignore astia cu siteul aici nu mai ai ce cauta mai... tu sperii clientii bmw sau ce vrei sa faci? eu am bmw si vreau sa-mi iau si-un audi a5 acum dar tu chiar exagerezi omule...

zGb 24-09-07 17:44

cum sa fie omu distrus ca sperie clientii bmw amice? e foarte bine ce a spus sa ai suduri gen "borla romania" din fabrica pe o masina de 90.000 de euro este de-a dreptul penibil...iar explicatia lui sebi cum ca "fabrica bmw stie ca TOTI schimba tobele imediat" ma lasa foarte rece...sunt destul de putini cei care schimba esapamentul la M-uri si pe buna dreptate ca e un esapament foarte performant

ESPinoza 24-09-07 17:48

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1116318)
cum sa fie omu distrus ca sperie clientii bmw amice? e foarte bine ce a spus sa ai suduri gen "borla romania" din fabrica pe o masina de 90.000 de euro este de-a dreptul penibil...iar explicatia lui sebi cum ca "fabrica bmw stie ca TOTI schimba tobele imediat" ma lasa foarte rece...sunt destul de putini cei care schimba esapamentul la M-uri si pe buna dreptate ca e un esapament foarte performant

eu le`ash lua m`ul lor si il dadeam de cap cu ei.. nu e posibil la 90.000 de euro asa ceva chiar nesimtire .... acum intreb si eu asa sunt la toate sau doar la cele cu destinatzie spre europa de est?

zGb 24-09-07 17:50

o sa aflam cand vine M-ul lui sebi daca e destul de dragut sa faca poze netrecute prin photoshop :)

Alex_55 24-09-07 17:55

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 1116314)
bai frate tu esti distrus in ultimul hal... eu nu stiu de ce nu-ti dau odata ignore astia cu siteul aici nu mai ai ce cauta mai... tu sperii clientii bmw sau ce vrei sa faci? eu am bmw si vreau sa-mi iau si-un audi a5 acum dar tu chiar exagerezi omule...

in primul rand cum plm iti permiti tu sa vb cu mine asa "bai" bulbuc, in al doilea rand ma pish pe bmw-ul tau si pe pe vrei tu sa iti cumperi si in al treile rand cand mergeam eu cu bmw tu te uitai la mine pe strada si aratai cu degetu' si ziceai "iauuuuteee bahhhh" ca la tine acolo .... te rog frumos sa nu imi mai dai tu mie niciun replay !

Alex_55 24-09-07 18:05

a si mai invata sa scrii ;) "directore"

boy_wonder 24-09-07 18:12

1 Attachment(s)
o poza mai detaliata n-am gasit :???:

Alex_55 24-09-07 18:17

nu imi place cum se vad tobele :( sub bara...
sincer modelul precedent este cu mult peste asta nou la design

car_addict 24-09-07 22:31

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1116326)
eu le`ash lua m`ul lor si il dadeam de cap cu ei.. nu e posibil la 90.000 de euro asa ceva chiar nesimtire .... acum intreb si eu asa sunt la toate sau doar la cele cu destinatzie spre europa de est?

Astea sunt cele din lotul facut in China pentru Europa de est.este inadmisibil.

@Alex55 - Man, haide sa fim frati cu totii...plm, n-are sens sa ne certam pe forum aiurea.

Bafta.

Bulbucan 24-09-07 23:09

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1116318)

asa-i numa k eu nu ma refeream la acel comment ci la cel cum ca audi sunt cele mai bune din lume... ma lasa rece poanta aia!

Bulbucan 24-09-07 23:13

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1116344)
in primul rand cum plm iti permiti tu sa vb cu mine asa "bai" bulbuc, in al doilea rand ma pish pe bmw-ul tau si pe pe vrei tu sa iti cumperi si in al treile rand cand mergeam eu cu bmw tu te uitai la mine pe strada si aratai cu degetu' si ziceai "iauuuuteee bahhhh" ca la tine acolo .... te rog frumos sa nu imi mai dai tu mie niciun replay !

esti distrus mai pishatule... si vezi k faci prea mult off topic... un lake care se da mare ce sa mai... si nu-ti mai dau replay k n-am cui alexandra :))

Alex_55 25-09-07 02:05

esti un taran ! prost...

AlliedComposites 25-09-07 04:13

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1115413)
Pai ce crezi ca ei nu stiu ca tobele astea intr-o proportie covarsitoare vor fi la gunoi :lol:

haha, buna explicatie 8) Probabil ca la fel si cu cauciucurile alea ieftine... e si rusine sa o ti cu altceva in afara de cauciucuri de vara :twisted:

boy_wonder 25-09-07 20:31

Bugatti Veyron vs BMW M3 E92 :twisted: :lol:
http://www.autojunk.nl/clips/view/133255

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning