![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
1 Attachment(s)
Quote:
kitz ia motoru :D |
Baieti, o problema...
Intru in joc, dau la video, rezolutie 1024x768, textura High, umbrele la Medium... Am o placa Geforce 8500 - Gigabyte. Cariera noua, scriu nume, si cand sa selectez caracterul, imi apar frumusete de linii, in toate culorile, pe ecran, mari, mici, ce sa mai, se blocheaza si asa ramane... Dau restart, crezand ca isi revine... De unde, dispare si scrisul cu Windows, litere lipsa in ecranul de start, am crezut ca s-a dus placa video... Cu o singura speranta ramasa, instalez Windows... si se pare ca speranta n-a murit ultima, in cazul meu, deci si-a revenit. Buun, zic sa intru din nou in joc, ca poate acum merge (decizie proasta) si totul n-a fost decat o eroare a PC-ului... Aceeasi poveste, se deregleaza/blocheaza... Da-i si reinstealeaza Windows/drivere/programe... Azi de dimineata l-am sters de tot, dar imi pare rau de el ca din ce vad e un joc frumos. S-a mai confruntat vreo persoana cu problema asta, ati mai auzit de asa ceva? Vreo solutie? Multumesc anticipat. |
Incarca cineva un G2,multumesc..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine stie in ce pack sunt jantele asta :
|
Quote:
Daca nu , e placa pe duca.Tot un 8500 am avut si eu si tot asa imi facea.Pana la urma s-a dus de tot. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Seamana cu ce vreti voi?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poftim.Wedsport TCI05N se numesc.
|
Quote:
raman dator |
Quote:
http://www.streetlegalmods.com/page....highlight=ACYD fa-ti back up altfel nu mai poti pune culorile originale |
Quote:
|
Quote:
descarci arhiva de la linkul dat de mine si bagi continutu din folderu ''envmaps-chrome'' in folderu envmaps din joc si atat cand vrei culorile originale pui inapoi continutu original al folderului (ce ai salvat pe desktop) treaba asta schimba toate culorile in chrome si nu vei putea vopsi doar o bara de ex, ci toata masina va fi chromata ... sper ca ai inteles, nu sunt prea bun la dat explicatii :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning