Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

BTL-gordini 23-10-08 09:03

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

7 Attachment(s)
A iesit bine macheta si CAT-ul mi-a luat-o inainte cu pozele,erau facute cand o faceam macheta.Era trio-ul FNM,CAT si BTL.Am pus si pozele finale,si o sa mai fie facute ceva poze cu BIG BROTHER BTL:D

LUCI BV 89 WRC 23-10-08 09:59

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1821643)
A iesit bine macheta si CAT-ul mi-a luat-o inainte cu pozele,erau facute cand o faceam macheta.Era trio-ul FNM,CAT si BTL.Am pus si pozele finale,si o sa mai fie facute ceva poze cu BIG BROTHER BTL:D

Dany foarte frumos imi place!!!!oricum o sa fii vanator de medalii!!!!!:P

MA REPET MASINA ASTA MERITA SA FIE STICKY !!!LA FEL SI CEA ALUI CANNY !!!!
Dany nu mai ajung saptamana asta la Alba pentru ca nu au venit piesele :(
am o intrebare macheta este 1\43 nu ??
bafta in continuare!!!

BTL-gordini 23-10-08 10:29

Si mie imi place f.mult cum a iesit,am avut ceva de munca dupa cum se vede si prin poze,doarece macheta e mai mica si lucrii mai greu la ea;).Dar cu rabdare si mai ales pasiune totul se rezolva
Chiar imi pare rau ca nu poti sa vi la Alba:sad:,chiar zicea CAT si FNM ca veau si ei sa ne intalnim cu tine,ramane pe data urmatoare:D
MS Schumi de aprecieri.;)
Astazi a reusit sa facrost de scaunele originale de 1300 si astept sa se dezmebreze masina sa le pot lua si sa le pun pe BTL.

LUCI BV 89 WRC 23-10-08 10:43

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1821753)
Si mie imi place f.mult cum a iesit,am avut ceva de munca dupa cum se vede si prin poze,doarece macheta e mai mica si lucrii mai greu la ea;).Dar cu rabdare si mai ales pasiune totul se rezolva
Chiar imi pare rau ca nu poti sa vi la Alba:sad:,chiar zicea CAT si FNM ca veau si ei sa ne intalnim cu tine,ramane pe data urmatoare:D
MS Schumi de aprecieri.;)
Astazi a reusit sa facrost de scaunele originale de 1300 si astept sa se dezmebreze masina sa le pot lua si sa le pun pe BTL.

Dany nu vin saptamana asta!!!dar de venit tot vin pt ca trebuie sa iau restul de piese pt masina !!!intelegi !!!tot nu scapati de mine !!!!si vedem dak merge bine mecanica la LENUTZA o sa vin cu ea !!!!si pun motoru vechi la loc si vin cu ea si gata !!!!dak nu venim cu altceva dar tot vin !!!!
sa ii transmi-ti lu' tanti CAT ca dak vin cu LENUTZA le punem la o liniutza :))

CristiRS 23-10-08 23:14

btl-ule lipseste carburatorul NOS de la macheta :lol:

CED 23-10-08 23:43

daca pune si nos-ul ne trebuie microscop - oricum macheta e tare tare draguta

BTL-gordini 24-10-08 10:56

1 Attachment(s)
Asa-i,dar cred ca pun si tubul de NOS sa fie ok totul.:DAstazi am dat o fuga pe la prietenii de la dezmebrari :-)si scaunele erau cele de pe spate date jos si pe maine le pot ridica;).Mi-am mai luat ceva originalitati de pe acolo(butoane) si nu ma vine sa credeti ca 70% din piese le arunca la gunoi de pe dacile 1300,e un morman de piese cu ce doriti,incepand de la bord cu tot pe el pana la scaune,etc.Sincer nu mai am ce sa-mi aleg,si caut doar lucruri f. rare:D.Acesta e modelul de scaune achizitionat de BTL(poza e piratata de la un coleg de breasla,sper sa nu imi ceara drept de autor,dar nu am gasit alta poza:D)

canny 24-10-08 15:38

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1821714)
MA REPET MASINA ASTA MERITA SA FIE STICKY !!!LA FEL SI CEA ALUI CANNY !!!

de aceea nu pot eu dormi noaptea, dar intradevar ar fi frumos sa mai fie cateva topicuri sus in pagina

cat despre masina asta, cuvinte de lauda

elvis_eby 24-10-08 21:18

Felicitari pt masina si pt munca dusa in intretinerea ei

Nastase Bogdan 24-10-08 21:28

BTL,daca tot ai prieteni la dezmembrari si ai intrare acolo,te uiti te rog si pt mine de inimi de cheder fata-spate in stare cat mai buna,te rog?
Daca gasesti, anunta-ma te rog ca am mare nevoie,mai ales de cel de spate..
Merci:-)

BTL-gordini 24-10-08 22:51

O sa ma uit maine Bogdane de ele,:-)chiar inainte sa imi citesc mesajele de pe topic citeam la tine si vroiam sa iti zic ca daca gasesc le iau si te anunt;).
Vreau sa le transmit salutarile mele si totodata felicitarile aduse BTL-ului de Canny si Elvis.:D

flocea_ro_ab 25-10-08 01:23

1 Attachment(s)
o scurta liniuta. din pacate m-or luat baietii pt ca a derapat si am ratat 2 a ...

B-81-TAF 25-10-08 15:35

portbagajul ala e cam aerodinamic :)))))

RobertRFG 25-10-08 16:26

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1825580)
o scurta liniuta. din pacate m-or luat baietii pt ca a derapat si am ratat 2 a ...

dar de ce sta asa capota si aripa vad ca e indoita la colt......esti de al meu cu un singur far macar mie nu imi merge ala de pe partea cu soferul.....

shorty_23 25-10-08 19:24

bravo dany,a iesit bine macheta,se vede ca esti tipicar!

bafta!

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning