![]() |
hih`..cin` ti`a zis d ea :D mai e love&emotion iar marpha,dar tot la fel,nu stiu cine o canta,gasesti u.. :wink: tot genu bomb creator
|
yahel-butterfly
dj Sammy&yanou featuring do-heaven kai tracid-to many times blank and jones feat elles-mind of the wonderful Armin van Buuren featuring Justin Suissa - Burned with desire (Armin's Vocal Rising Star Remix) |
vechi si noi:
JUVENILE - NUMB NUMB (super bass!!) scarface - safe ja rule - clap back noreaga - nahmeanuheard timbaland & magoo - cop that shit (feat missy) twista - overnight celebrity twista - badunkadunk juvenile - in my life (feat mannie fresh) the game - how we do (feat 50 cent) infected mushroom - never ever land atb - circular symetry atb - mysterious skies tiga - hot in here daca nu gasiti vreuna din ele si vreti, spuneti-mi sa le upp :wink: |
super relaxanta : Evanescence - My immortal :D
|
E super SAD ... trista ... pm , intelegi tu , nush unde vezi tu relaxanta :D
pe mine ma .. distruge melodia aia aia si Tiesto - U.R |
Dilated Peoples - Caffeine
Dilated Peoples - Poisonous |
1 Attachment(s)
sa-mi ziceti ce parere aveti d asta :wink:
|
super melodie..mie imi place dar paharele din vitrina mamei nu stiu ce ar zice.... :P :twisted: :twisted: :twisted:
|
mmmm... nu prea merge in masina. dupa mine stilul asta a fost odata... la fel ca si AliG
|
dj Project-\"Nu\"
dj project-\"Soapte\" dj project-\"Vorbe reci\" dj project-\"Zile si nopti\" dj project-\"Suflet pierdut\" :D |
tony_yayo_feat._50_cent-so_seductive.mp3
|
niste mel. care mie imi plac ... si pe care poate nu le aveti
|
sa traiesti mane !! nu le aveam ...mi s-a mai spus de ele acum sa vad si eu cum sunt 10x!! :peace:
|
daca nu va merg arhivele pe care le-a pus steaua23 incercati sa le schimbati extensia in MP3 :wink:
|
thanx de completare alexutzu. chiar uitasem sa precizez chestia asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning