![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
2 Attachment(s)
Proiecte peste proiecte...Vad ca majoritatea va-ti dat pe masini clasice:D
La mine belele peste belele... Mergeam cu un prieten acum 3 zile la meci...mergeam normal aveam vreo 60/h Si ma trezesc cu unu ca imi taie calea si ma loveste in plin in fata si ma facut zob...insa eu am scapat bine ,dar tovarasu meu s-a ales cu o mana rupta....De la acel impact ma impins intr-o bara unde erau 2 oameni...Acum sa vedem ce fac cu masina :sad::sad::cry::cry: |
2 Attachment(s)
Un vecion si-a bulit masina si mi-a vandut-o mie pe mai nimic 150euro si o sticla de bere.
Weekendu asta lucrez la ea si luni va arat poze. |
4 Attachment(s)
s0r1n-A iesit Frumos...Bravo...
spiritualDARY2-Te-ai dat pe masini batrane?:D:D..Felicitari Pentru Achizitie:) killer23-Naspa ca ai dat cu ea.... Plesa-O dat bine cu ea:shock::shock:..Spor la lucru(un sfat..Fa pozele mai aproape:D) Am reparat Puntea la Camaro SS..Parca sunt ceva ceva mai drepte:D: Am scoso si la plimbarica... PS-Era sa uit...am dat Broscuta cu 12000E8):twisted::twisted:....Intra bmw in reparati acus:D:D..Si la vopsit Cred..O cam dat rugina in el...Vedem..:) |
Quote:
Ia, urcal sus te rog! :D |
6 Attachment(s)
Quote:
inchide topicul:cry: Am terminat si cu Krypton....de dimineata e la mine... Am montat-Motor v8 de pe Buick Regal Gnx 272CP -Am gasit la remat interior Impecabil -Si iam vopsit aripile... -Montat Cauciucuri Noi.. Toate astea pentru ca imi da el o suspensie KW:))) Intre timp ce cautam la Mol(remat) am zarit ceva..era un eleron superb pe un SS...l-am luat inainte sa-l vada krypton...:)))) Ma costat 50 LEi:D |
2 Attachment(s)
baii da ai muncit ceva la cazanu meu :D Update bmw e36 am vopsit pragurile am montat proiectoarele de la raducu semnale clare si am spalato ca era plina de praf :)
Cam alergati cu masinutele alea de aveti atatea accidente... :) A iesit bine raducule :D bv |
2 Attachment(s)
Quote:
Am vopsit eleronul ......Caut o fusta fata acum:D PS-Am inceput sa lucrez la pisicuta...trebuie sa vina Kryp si Spirit sa am ajute la dezasamblare/si pregatire de vopsit... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
La pisica am dat jos -Geamuri -Faruri -Stopuri -Sigle BMW... Acum Lucreza Spirit si Kryp sa dea jos Portiere,Spoilere,Motor.....Am plecat sai ajut.. PS-o poza cu interiorul curatat.. |
3 Attachment(s)
Ma-m dus azi pe la remat sami caut piese pentru golf...si vad masina lui R.Equinox :-P care era pe cale sa fie un morman de fiare.Asa ca am vorbit cu cei deacolo sa mi-o vanda mie si am luat la 1300$...decand sta acolo a luat-o rugina pe ici pe colo....Sper sa iasa ceva frumos sa-l readuc la normal...
Ps:R.Equinox te rog zimi ca mai ai piese de la logan..:D - Chiar imi pare rau de ww si lam dus la dezmembrari Poze: |
3 Attachment(s)
Quote:
Am terminat de dezmembrat.....Sunt Mort de oboseala,,,Ii multumesc lui spirit si lui kryp pentru ajutotul acordat...daca nu eram 3 oameni abia peste 3 zile terminam si eu... |
is frant si eu :))) nici macar o bere n-ai dat tziganee :))) acu chiar esti tigan la cat de negru ai iesit de sub masina :)))
Auzi ?? jantele alea imi par cunoscute.... le-am avut eu pe bmw le-ai luat din garaj de la mine :))))? |
R.Equinox Daca ai piesele urmatoare te rog sa imi zici la ele pretul am nevoia asa:
Motor de logan jante bancheta spate geamuri laterale si luneta.... |
Quote:
Sunt ale tale..Le-am Imprumutat:D Maine o sa montez Suspensia Reglabila KW si Discurile Brembo cu etrieri Bremcu M 6 pistonase.. Piesele de logan ti le dau pe toate cu 800E |
5 Attachment(s)
Ursul este aproape terminat !
M'a secat la bani ! .... Si ma seaca in continuare , e "betiv" rau ! Imi pare rau de el .. dar decat sa rugineasca la mine mai bine il dau ! Pt cei interesati de piese , Pm ! Poze cu el aranjat ! Cred ca ma dau pe Dacia Logan :| |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning