Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

alex_S 09-09-06 22:17

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 548965)
ca sa o spun pe sleau...faza este ca eu am auzit multe de la anumite persoane...iar voi daca nu vedeti si nu dati atentie intrbarilor puse de el...asta e pb voastra..."unde se mai face o intalnire" "pot sa vin si eu" "cine a castigat liniutza si etc"....aste sunt chestii si intrebari cu multe subintelesuri...pe care un copil la 16-17 ani le interpreteaza altrfel si un adult politist le interpreteaza exact asa cum sunt....fiecare are dreptu la o parere...da sau nu???
:!: :!: :!:

freak_bv.........aici te contrazic......cine ti-a zis poate vrea sa ii faca rau lui lukian.........si intrebarile acelea poate le-a pus k vrea sa mearga si el ;)

FreaK_Bv 09-09-06 22:19

Quote:

Originally Posted by alex_S (Post 548969)
freak_bv.........aici te contrazic......cine ti-a zis poate vrea sa ii faca rau lui lukian.........si intrebarile acelea poate le-a pus k vrea sa mearga si el ;)

parerile sunt mai mult pro decat contra,,,asta e ....eu nu mai zic nimic...dar cand o sa va dati seama ca am dreptate va fi prea tarziu....!

Bigu 09-09-06 22:54

baietii, vorbind aici despre orice....mie imi plac cel mai mult masinile albastre :):):) asa ca sa schibam subiectul si sa mai atenuez din tensiune:))

FreaK_Bv 09-09-06 23:26

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 548987)
baietii, vorbind aici despre orice....mie imi plac cel mai mult masinile albastre :):):) asa ca sa schibam subiectul si sa mai atenuez din tensiune:))

ba iara faci figuri???;))) baiatu baiatu cat baga????;)))
ps:mie imi plac alea rosii....sac!!!;))

Paul 10-09-06 09:01

Flow : Nu credeam ca si pe topicul asta unde chiar se vorbeste orice o sa trebuiasca sters vreodata ceva
alex si paul terminatzi cu certurile aste inutile pe forum chiar nu intereseaza pe nimeni si chiar nu si au locul

alex_S 10-09-06 10:34

Flow : Nu credeam ca si pe topicul asta unde chiar se vorbeste orice o sa trebuiasca sters vreodata ceva
alex si paul terminatzi cu certurile aste inutile pe forum chiar nu intereseaza pe nimeni si chiar nu si au locul

Yackone 10-09-06 15:34

I'm back....:twisted: :twisted: :twisted:

blondu_glf 2 11-09-06 01:13

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 549347)
I'm back....:twisted: :twisted: :twisted:

wellcome:bunch: :bunch: :bunch: si bravo pentru masinutza........asteptam produsul final:D

Yackone 11-09-06 15:29

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 549805)
wellcome:bunch: :bunch: :bunch: si bravo pentru masinutza........asteptam produsul final:D

ai vazut si u cat mai e de lucru....;)

kraven_4_all 12-09-06 11:49

sal 4 BV!!...am fost duminik seara pe la voi prin orash...si mi s-a parut km pustiu in materie de baieti cu masini...ma ashteptam sa gasesc grupuletze pe la kolt de strada...am urkt in poiana ...la parkre...si nimeni...voi pe unde va strangeti p`akolo??...sau era duminik si atzi fost toti la concert:))...

Bigu 13-09-06 08:25

din cauza concertului nu ai vazut pe nimeni, noi ne adunam fix unde era scena ;)

kraven_4_all 13-09-06 10:43

aham....orikum data viitoare knd mai vin...ma anuntz...mai schimbam o vb...BV`u cu PL`u:)

BMW-M-Power 13-09-06 19:32

1 Attachment(s)
u erai la mcdonalds cu bmw negru???????? cam naspa poza.... asta e :lol:

kraven_4_all 13-09-06 23:02

yo??....nu...am fost cu un preten cu corsa si cu o vectra a!!!...am oprit la panini sa halim si am fost in poiana k auzisem k p`akolo se mai strang baietzii din knd in knd:)

Bigu 16-09-06 19:58

:( mi-am dat RARu` :(( ma duc sa-mi fac abonament la tramvai :((

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning