![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
ok ,cu placere,...oricand
|
Oo .. degeaba m-am deplasat din casa la intalnire ca nu pierdeam nimik daca nu mergeam ..
Nasol, de data asta chiar a fost nereusita total |
De ce(ca am fost putini?) ? unde ai plecat :p? pana am ajuns eu nu mai erai...am mers la suc la fostu bobo sau cum ii zice...mersi mult inca o data baietilor care m-au dus si adus inapoi la hunedoara!!
Pozele le pun maine ca nu le pot descarca acum pozele :) |
Quote:
Au fost doar vreo 7 masini, fiecare cu ce-l doare .. Eu m-am dus cu baietii din Brad si cu cativa prieteni din Deva la clatite, langa Bobo's Pub. Nu .. nu mi-a placut .. deloc |
Am fost si mai putini ca abea ieri am discutat la obiect cand si unde o sa ne intalnim...unii nu au vazut ..alti au avut treaba...se mai intampla:peace::drunk::D
da' mie mi-a placut! m-am simtit bine :):hug: |
paul daca mai stateai vedeai si tu ceva ........nea aratat serginio ca sa poate si drift fwd sau a mers dea-latul cum vreti voi
voi face rost si de filmare |
ce de-a latu mah.....un spectacol pe cinste care m-a entuzasmat la maximum:dance: :pelvic_th....felicitari ssergynio
|
bai terminati ,k chiar nu a fost cine stie ce ,mi am cam pierdut antrenamentul,..dar incet imi revin eu ,si sper cu un RWD,...
|
16 Attachment(s)
Pozne made by F.R.Sonic :)
|
Fain or aparut masini noi. Daca va hotarati mai repede ajungeam si eu dar ma sunat SONIC tarziu aseara si eram makit deja:) NEXT TIME 8)
|
super ,F.R.Sonik,hai las k a fost fain totusi ,am fost mai putini dar a fost un grup compact in care am spus toti cate ceva ,si chiar am si ras bine ,...mie mi a placut ,..;)))
|
lipseste batranica mea din peisaj.....dar la urmatoarea intrunire promit ca va fi prezenta......oricum eu mam simtit bine ....o noua experienta pt mine:-P ;)
|
lipsesc multe :) si tu ai fost la intalnire? :) de asta sunt bune pozele cu userii pe forum ca stim cu cine vorbim... sau dak e secret :D
|
cineva sa-i spuna la baiatu' cu TT ca sunt tare nasoale inscriptionarile de pe usa...
|
jucarii noi, TT? lol @ bunilla
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning