![]() |
Re: Tg-jiu
Bine ai venit Alin92 :)
|
Quote:
|
pai bugetu pentru masina o sa fie de maxim 4000 euro :D:D
Ma tenteaza un bmw e36 ori un golf 3 , nush ce sa zic de opel tigra e cam mic:o Niste idei pana in 4000 eur? |
pfoai,glumesti?!in 4000 de euro eu mi-as lua un 200SX fara sa clipesc.si atunci chiar o sa ai o masina deosebita cu istorie si foarte potenta.ce tot atatea pisicute si golfulete?no ofence guys :rolleyes2
(parerea unui iubitor de japoneze) |
chiar uitasem de 200sx dar faza e cam trece de 4000 eur :D. E cam puternica :twisted:
|
daca sti unde sa cauti gasesti cateva in stare buna in banii astia.eu cel putin gasisem mai demult.cat despre putere...aici e problema.nu prea e buna pentru o masina de inceput.dar inveti sa te abtii.daca nu....sunt atatea masini bune in banii astia....;)
|
Honda Civic EG6 - 1.6 160 de cai :D O gasesti mai greu. Sanse mai bune ai la un Civic EJ1 1.6 v-tec 125 de cai ;) Mazda Mx-3, Toyota Celica 92 , Mitsubishi Eclipse varianta 90....etc etc...
|
civic b16a2... :love:
|
care se duce la pitesti ?(la tuning time)
|
Quote:
|
No tengo dinero, no tengo dinero :) E criza oameni buni!
|
Pana la urma mai merge cineva la pitesti ?
|
lukyan ti-am vazut ieri masina pe la iris..tare frumos se vede culoarea in soare :)
si repara odata usa aia ca e pacat sa mergi asa cu ea :)) |
multumesc :-)
usa trebuie sa vina...sper ca saptamana viitoare sa mi-o repar.nu depinde de mine si nici cei de la Honda.a vrut baiatul de la asigurari sa dea el comanda de piese...si probabil a avut surpriza sa nu gaseasca usa asa usor cum credea el :D.oricum...abia astept sa o vad odata reparata :ashamed: |
salutare, salutare,sunt un impatimit al tuningului(mai mult audio) , sunt din tg-jiu , inca nu am 18 ani , dar as vrea sa stiu , daca faceti intalniri sau ceva de genu asta ?
apropo , am putea sa facem o intalnire 4 tuning si la noi in tg-jiu? stiu locul perfect!! id meu : claud1u_BdT |
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning