![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
cred ca de la incalzirea asta globala..oricum ar trebui sa incerci un bucuresti acuma zilele astea , da sa fi pregatit cu pomelnicu sa cobori sfintii din cer in ordine alfabetica.apropo tu esti cu honda del sol aia rosie?ca am vazut-o zilele astea.da sincer sa fiu nu mai stiu unde :D
|
nu, cu una neagra cu nr provizorii. aia rosie am vazut-o la transformator, la sensul giratoriu de la mihai viteazu...
|
http://www.protv.ro/filme/accident-g...le=60734#60734
stie cineva mai multe detalii?daca da il rog sa posteze aici.e important.mersi anticipat |
Ala era cumva un Corrado?
|
bravo sonny...ai fost cel mai tare...incerc sa aflu detalii ca am auzit ca cel care a murit e un prieten si pe tine te intereseaza daca ala a fost corrado....deci chiar nu stie nimeni nimic?
|
Quote:
|
mda..daca eram putin mai atent aflam si detalii , baiatu care a murit a fost coleg cu mine in generala si in liceu , cat despre retarzii de la protv care nu sunt in stare sa dea o stire calumea , accidentu s-a produs pe calea feldioarei si baiatu care a murit abia isi inmatriculase masina.cat despre ala cu taxiu am prieteni taximetristi si voi intreba mai multe.dumnezeu sa-l ierte pe flo
|
Quote:
|
acident inintersectia harmanului cu gari (vlahuta) un citroen c1 cu un taxi logan destul de grav citroenu varza .la ora 17:30
|
Quote:
|
|
daca aruncai o privire pe topicul "SA vb aici...." vedeai ca l-am pus si eu. bafta
|
E bine sa fie si aici radule , poate mai pune lumea pe ganduri....
se intampla prea multe ............ |
1 Attachment(s)
un articol f bine realizat in revista TDM nr6/2008
|
da misto reportajul...si foarte multa dreptate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning