![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
:shock:....s-a lansat la noi Scirocco ?? :-? ....pt ca ieri dimineatza cand vedeam de la cumparaturi am vazut unu alb aproape de gavana cu numere de germania :love:
|
din cate stiu eu s-a lansat ...cel putin ProMotor-ul la testat in Romania deja ...
|
avem si noi unu in c-lung .. 200 si ceva de cp parca . alb cu nr de rodaj de arges
|
lansarea oficiala inca nu a fost la noi in pit.
sunt motoare de 200 sau de 250 d cai. |
am vazut zilele trecute un audi a4 visiniu prin VL, modificat cu numere de AG , are cineva poze cu el :D
|
1 Attachment(s)
stiu ca s-a mai vorbit de masina asta cu cateva pg in urma dar acum am avut ocazia sa fac si o poza:-P (scuzati calitatea dar e facuta cu telefonu si e facuta si din masina:oops::oops:)
|
4 Attachment(s)
catevza poze cu un Golf IV albastru cu folie albastra super misto pe geamuri .... Locatia, in Fratii Golesti , in lateralul barului Vogue, vis-a-vis de Lukoil
aaaa ... si mi-au placut si jentile si farurile date probabil cu spray acrilic, pentru ca erau "smoked" |
3 Attachment(s)
...........
|
Quote:
daca ar da luminitele, beculetele, ornamentele jos dupa masina ar arata si ea mai bine.... dar acum... zici ca e sorcova (megane'ul) |
Ce pot sa zic despre acest Megane..este direct Tuning by Dumbravei :D parerea mea.. .Mai bine o lasa simpla..decat cu praguriile si un set de jante late.Cred ca arata muuuuuuuuuult mai frumos decat cu chinezariile alea pe ea.
|
Quote:
|
ma antonica,ai dreptate,da e dragut meganu,e finisat binisor
|
Am vazut un Scirocco in Campulung, era alb (nu am apucat sa fac poze)
|
si eu l-am vazut pe acolo prin centru, e imposibil de frumos la spate in realitate ! :)
|
da de S3 lu` body si m3 ce ziceti ;;) :X:X:X:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning