![]() |
Re: Onesti
sa stii ca tre sa deie de beut... shi la mashina... tre sa-i dai vreo 50 de l de bautura sa o imbeti :)))
|
Ma depasesc discutiile ....
Ma retrag pana azi dupa intalnire ..... Q grataru oricand vreti mergem :) numa sa aiba marius timp liber ;)) App care am ia si pe mine azi la intalneala k am ramas pe 2 bete si poate isi face mila d mn unu q 4 roti .. de preferat :D ... ast raspunsuri p id Luchian_2001 :D |
Quote:
|
Diseara la rafo se vor face celebrele liniutze de care ne e atata dor! masini mai puternice decat dacia logan si vw vento se vor intrece pt suprematia strazilor.dupa care pt a ne relaxa putin, vom face un raliu pe atat de intens circulatele strazi ale onestiului pt a dovedi inca odata(daca mai era nevoie) ca noi suntem cu adevarat titanii soselelor. pt cei care nu pot participa din diverse motive(probleme cu turbina, instalatia NOS,franele brembo trebuiesc aerisite, slick-urile tocite) recomand multe seminte si pop-corn pt ca vor avea ce sa vada. se vor face si inregistrari video cu masinile si mai ales cu nr lor de inmatriculare pt a se putea dovedi cine e campionul absolut! deci: participanti la trafic-atentie, pietoni- nu traversati straziele(pt siguranta si sanatatea voastra), mamici-bagati copii in case, copii- dupa ce ati intrat in casa bagati-va sub plapuma si la somn direct pt ca....VIN BAIETII RAI!!!! NOI SUNTEM BAIETII DIN ONESTI DE CARE TREBUIE SA TE FERESTI!!!! sa speram ca politia nu intra pe forum si ne citeste fiecare post ca altfel....in fine. daca vreti adrenalina si viata traita la extrem veniti diseara ora 23.00 la rafo. un bmw m24(500cp), opel carbida (359cp), audi fs7( varianta mai tare decat rs4),mitsubishi lancer evo 99,subaru impreza wrx-trc si multi alti bolizi va vor convinge ca pt ei,asfaltul e cat se poate de comestibil!!!
|
Quote:
NOI SUNTEM BAIETII DIN ONESTI DE CARE TREBUIE SA TE FERESTI drepturi de auto ai?................. |
dex am vb cu baietzii si au zis ca la 24 (12 noaptea)..deci nu luati in seama ce a zis dex...la 12 sa fitzi la rafo
|
Inseamna k la noapte o sa fie distractie nu gluma...:P
|
tocmai am vb cu un baietzas....o sa vina si el cu un lamboghetti lsd.500 cp+ NOS
|
eeeeeeeeeeeeeeee:peace: :joy:
|
gata mah..vine si yo cu dacia 1310 cu motor de renault alpine 5 diesel de 150 de boi putere fara curbina de sub alimentare si nasul (care mi le pun azi) miam facut modificari la frane subspensii..vedeti diseara alergat .......
|
si eu alerg diseara cu o Dacia Pick-Up cu motor de Renault R19 de 140 cai....turbo....:D
|
bai dex...diseara vii la 6 sa vedem cum montam casetofonul ala pe golan....sa nu uiti...sa nu uiti sa aduci niste fire...
|
Ma pana la urma nu s.a ofertit nimeni :(...........
:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-<:-< |
Quote:
eu zic sa nu merem maine sau poimaine la gratar ca altii care nus pe forum nu stiu si poate au alte planuri..merem sapt viitoare.. marius tu la ce teai referit knd ai zis sa merem astia mai aproapiati? |
Quote:
Oricum de unde atatea masini tari prin Onesti? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning