Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

emy4bmw 30-09-08 22:03

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

dupa cum ai vazut is innebunit dupa prizele de aer laterale stil lamborghini galardo. dar aici nu se potrivesc..

ps: imi place desenul tau.

Evoluzione 30-09-08 22:11

si mie imi place dar, nu se potrivesc la orice masina, ei adevarat... eu as face ceva gen Mc Laren' dar mie frica sa stric linia naturala a modelului -sa zicem asa-.

emy4bmw 30-09-08 22:17

la semnatura ai un maserati... cred ca ar merge o priza ca aceluia.

Darius DMS 01-10-08 10:53

3 Attachment(s)
salutare la toti....prviti ce mi a iesit la ora de desen....tt ul e dupa macheta mea 1/43....e pe foaie a3....sper sa va placa;)

emy4bmw 01-10-08 13:03

foarte interesant stilul tau de a desena... doar ca pare prea " cartoons" ...

Darius DMS 02-10-08 19:15

nu....poza a iesit proasta din cauza ca am facut pe coperta blocului si cand am dat cu nitica apa sa indoit....fleosc....mersti pt comment

radu.3 02-10-08 21:36

Da mai, apa e de vina, in rest e perfect desenul, ce stiti voi :lol:

emy4bmw 03-10-08 16:26

1 Attachment(s)
revin cu un proiect, desi e neterminat. poate ma jutati voi sa gasesc un front bumper pt mustang-ul meu :D

app: cum vi se par detaliile? e mai bine? :P :)) e fara umbre, dar o sa urmeze si alea. :D

Evoluzione 04-10-08 09:49

Mai ai de lucrat la spatele masinii si la pragurii... kitul fata arata mortal eu zic sa i pui grila aia mare (aia care ai incercato deja de se vad urmele)...

Rest, super tare

emy4bmw 04-10-08 11:34

1 Attachment(s)
am terminat-o (in mare parte) inainte sa imi raspunzi. oricum, se poate modifica... si la praguri, chiar nu stiam cum sa le fac. poate p[e parcurs imi vine vreo idee. ;) (front bumperul actual, e diferit fata de ceea ce ti-ai imaginat tu. poate e fain, poate nu.) la geamuri, nu o sa ma chinui sa desenez si interiorul, o sa le fac negre. astept pareri, sugestii, modificari, critici ;)

ps: aratami unde trebuie sa modific spatele masinii, ca nu imi pot da seama. si detaliile sunt mai bune?

radu.3 04-10-08 13:41

1 Attachment(s)
Pariez ca se referea la zona asta ->

Evoluzione 04-10-08 16:11

1 Attachment(s)
Exact.

Cateva corectari rapide din partea mea ;) Bafta

PS. Masina global arata foarte OK

emy4bmw 04-10-08 21:56

sa inteleg ca acolo unde e semnul de "interzis" nu trebuia sa pun alea? si la front bumper... : vroiai priza de jos sa fie mai ridicata? mie asa mi-ar place sa fie :)

Evoluzione 04-10-08 22:02

Semnele "interzis" inseamna, "nu e bine" ;) :lol:
la bumper, bara aia e reprezinta lama care ai desenate dupa parerea mea prea jos pentru a da aspect kit complet si unic de caroserie ;) dar, depinde de gusturile firecaruia...

emy4bmw 04-10-08 22:07

asta stiu ca bumperul nu e in ton cu restul kit-ului. o sa mai modific pe parcurs la el. apropo: la capota , ce nu e bine? :O si priza de aer de pe capota, ce e cu ea? km ie asa imi place...cum e acuma...

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning