![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
QUOTE=BMW RECHIN_66 MON;1308719]asta e rechinasul tau?!frumos! eu am crezut k nu ai rechin ca vrei acum sa iti iei unul!deci cauti mai mult pt piese sa iti mai iei unul!ce motor ai pe el?bafta![/QUOTE]
:cool:[a fost 323 acum 1,8 de urs 91 , masina are 98000 km.ea o sa ramina din pacate de piese,nu are nici o sudura , nici un petic dar decit sa le dau la registru 1000de euro mai bine mai iau una ca atit ma costa sa recuperez talonul:evil: sai:pelvic_th |
Quote:
nam inteles ce vrei sa zici?dar ce cat te costa sa recuperezi talonul..si de ce?registrul= r.a.r ?? dar ce rechinul asta nui inmatriculat?:rolleyes2 |
Dupa cum arata,eu zic ca ar merita:shock:
|
Quote:
:evil:e inmatriculat pe bune. a trecut de 2 ori prin rar dar ma oprit politia si rar-ul pe drum si nu apucasem sa trec derar cu rotile pe 15 si cu moptorulasta si am si vopsit-o si la rar nu isa parut unui inginer ceva in regula ca e revopsita sicu motorul schimbatsi tre sa o duc la bucuresti pe trailer sa-i faca test dinamic si autentificareiar astea ma costa numai rar-ul 310 lei +transport:pelvic_th asta le dau |
Quote:
:google: 3100 de lei scuzeee :oops: |
Quote:
|
:rolleyes2
Quote:
|
Quote:
3100 de lei??:shock::shock::shock:dar ce naiba k eu nam auzit de asa ceva...da normal k mai bine iti iei alta de banii astia!am sa ma duc si eu neaparat sa o trec cu rotile astea si sai omologhez si eu motorul la a mea! |
Quote:
|
Quote:
. |
Quote:
|
:sad:
Quote:
|
:)) curiozitatea strica ;) conteaza cat am dat?conteaza ca am luat-o :)) P.S. ce cabrio ai ? :-?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning