![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut boss ti-am vazut HUY-u prin centru, arata bine masina, mergeai in fortza
|
Quote:
|
da, aseara
|
ce faci drace ?
sunama intro seara sa te alerg putzin cu dacia mea sa facem ceva spectacol daca vrei bine inteles 0749485053 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
ceva poze mai recente de la craiova
|
Quote:
Incet Incet o aduci la stadiul pe care il vrei..:X..Bravo |
Quote:
gaura trebuie s-o astup dar mi sa stricat inchiderea si pana o refac..e e pe ...gaura:lol: Multumesc |
Daca tot o sa astupi gaura...Scoate si alea cu 1310 si L..;);)
|
4 Attachment(s)
Gata m-am trecut la cauciucurile de iarna , am pus 2 jante de pe opel care sunt pe 14 si aveam pe ele cauciucuri de iarna pe dacie,intradevar masina acum s-a mai inaltat, volanu numai abte nici stanga,dreapta numai simt batai, in schimb uruie rulmenti.
Cand sa schimb pe dreapta janta am rupt prezoanele in flansa :))) in loc sa desfac le-am strans i au cedat , pentru timp de 15 minute am mers cu janta in 3 prezoane, apoi am scos prezoanele din flansa,am pus jante pe 14 alte rpezoane si acum totu este ok, cei drept cam pe toate curbele cauciucurile astea scarteie dar spatiu de franare este mult mai bun. momentan am 14 pe fata si 13 pe spate , pe spate numai am cauciucuri sa pun de iarna asa ca merg doar cu fata de iarna :D |
Huy-u intra intr-o serie de modificari la exterior;), defapt este intrat deja...s-au anulat manerele pe spate si la numaru de imatriculare o dungulita deasupra frumos facuta, urmeaza alte evazari toate aripile, urmeaza 2 jante tot cale mele intoarse deja le am...., capota o sa aiba o alta forma , barile la fel , si curatat rugina aliniat cat se poate tot la mai drept...apoi dau cu ea la vopsit.
Azi a fost o vreme frumoasa..lucrarea inca nu o am terminata urmeaza sa lucrucrez mai tarziu si atunci revincu poze;) |
Ne bucuam sa auzim....Vrem Poze..SI multe Poze:)).....
Bafta cu ea si sper sa iasa ceva frumos;);) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning