![]() |
Re: Club astra bertone
3 Attachment(s)
Angel-urile mi le-a adus un prieten. Costa 6.5 mil setul si se potrivesc perfect cu reglajele masinii. Uite poze cu ele si noaptea. Se vad mai prost ca mi-a fost lene sa stau sa bibilesc camera pt lipsa de lumina dar se vede ce trebuie.
|
salut .am si eu o intrebare.cauciucurile marimea 215 40 r17 sunt prea late pt fata mi se parea ca directia era mai grea
e vreo prb daca pun 215 pe spate si 205 pe fata cu traction control? |
astept pareri
|
nu
215 e ok dar 205 e recomandat |
daca pun 205 pe fata si 215 pe spate face figuri traction controlu. ce zici
|
nu face nimeni figrui :)
|
sal sa va spun ceva ;FRATILOR e epidemie de astra bertone la bv
|
salut imi cer scuze pentru interventia mea. As vrea sa-mi iau un Bertone si m-ar interesa niste informatii despre consum . M-ar interesa in special 1.8 16v un consum in oras (aglomeratie ) si in afara. Multumesc anticipat
|
Hai ca diseara o iau si eu pe a mea de la distributie :P abea ast :)) cu distributie noua ... alta viata :D
|
coni eu am 205 pe fata si 215 pe spate dar nu am control traction si merge oky..cred k as fi putut pune si pe fata 215 insa asa am luat-o cu 205...mai rau e k am jentile pe 17(asa am luat-o) si astia la RAR au spus k ei nu pot omologa mai mult de 16'' si 205 desii jentile mele au fost omologate la o firma de tuning in germania(am tuv-ul lor) ci 17'' si 205 pe fata si 215 pe spate(separat pe axe)insa asti ala noi k sa nu spuna k sunt ei incompetenti spun k nu au ei in standarde!!!multa bafta si cred k mai mult de 205 nu ai nevoie crede-ma!!
|
pyranha o intrebare:observ la bara ta din fata o "fusta' de tuning dc vad eu bn...cat te-a costat..da-mi cateva detalii pls.thx
|
Pai asa am luato ... masina cu prelungirile alea la ea eu ce iam facut doar folie .... muzica distreibutia si sper in curand xenoane si jante :P
|
am xenon 2 seturi H7 pentru astra si bertone 300 ron setul
6000k culoare |
mai astept cu gumele de vara la BRASOV ninge bine rau.nasol multumesc de sfaturi
|
Quote:
Cum o mai duceti baieti? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning