![]() |
Re: E46 - TM 77 EEE
Quote:
|
credeti-ma ca in poze se vede altceva decat in realitate. e chiar ce trebe argintiul asta...lasati baiatul in pace ca poate il bate un gand si o vopseste iarasi ,,,,rosie:lol::lol::lol:
|
ia zi caius lucram ceva astazi sau....nu?
|
da frate, as avea nevoie de ajutorul tau... ca vreau sa o iau acasa azi.... :D
|
Quote:
|
TINETI-VA BINE!!!
|
11 Attachment(s)
hai ca deja prea am dat'o in prosteala/caterinca/abureala aici ... :lol:
in primu rand vreau sa multumesc tuturor pt. ajutor... in special : und_alexx , vam_19, laurentiu_tim + echipaju WEST GARAGE :D deci.. masina e "usa laser red" eu sunt super mega entuziasmat de nuanta... a iesit exact cum imi doream... mai este putin de lucru ... gen aliniat.. reglat.. + astept oglinziile si mici chestii de detaliu..... poze de azi ... |
e SEX masina ...v-ati speriat degeaba ca o face argintie :lol::lol::lol: acum sunt 2 TM 77 EEE & TM 01 ADF :D...asteptam o sesiune photo profi :)
|
Quote:
Multi useri de pe aici trebuie sa te ia ca exemplu de urmat! Un mare : ASA DA! Numai bine! :paper: |
Quote:
Deja ne-ai obișnuit cu tuningul de calitate ! Baftă ! |
ai de plm ce culoare smechera :hug:
tot respectul meu. felicitari! |
intre 2 rosii intra un castravete :)))) te astept langa mine la o poza de red grup :))
|
ba sincer....la tot tunningul ce am luat parte in ultima vreme si la tine,si la vam mai ramane laurentiu ...cred ca zboara adf din varful piramidei ! =))))
stiii vb aia ``tunnning ca la CIMISOARA mai rar vezi in toata tara !!!`` =)))) |
oooooooooooooo rosiaticule:lol::lol::lol::lol:
super sexi arata asa:-P |
Ce teatru ati jucat voi :lol:
Prea tare a iesit culoarea :shock::shock::shock: Sa ai noroc de ea ! E superba !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning