![]() |
Re: E36 - Bmw
Pana la urma ce culoare o faci ma ? nu mai bine o colantezi tu pana trece iarna? zic asa sa nu ti bati capu.
|
Quote:
|
O alegere inspirata :lol: Poate mai putin portbagaju... adica era bine doar capota si plafon... sau doar plafon... Tu stii mai bine, asteptam rezultatu :D
|
Quote:
|
Quote:
deja am oferit "proiectul" :D:D:D...galben cu colant carbon :D |
Ce bani te duce colantatul si unde il faci?
|
is curios cum o sa iti iasa mareane :)
|
Quote:
|
galben cu plafonul negru lucios !!! asa cred ca ar fi aratat cel mai bine !!!
Bafta ! |
Masina lui Sean Dub este asa...putina originalitate nu ar strica...chiar asa doar Copy-Paste suntem in stare?
|
Original corect.... sa scrie pe ea Remus e prietenul meu imaginar....cand dorm face Dum..dum dum dumdummmmmm :):):)):):):):)
|
nu ii face ma drq capota si portbagaju de ce te prostesti ? ai uitat cand radeai de aia care aveau masinile facute asa pe forum ?
|
eeee nu mai are de cine rade si vrea sa rada de el
|
Quote:
:)) acum e in lucru marean ... full workin order :)) ... Vedem diseara cand ajunge acasa rezultatu final, sa ne tina la cald cu intamplarea... Eu stiu ce vopsea a luat :D hehe ... tu stii ? :D :twisted: P.S : N-am fost sa o vad live asa ca nu bag mana in ea :)) ca e *** cum zice el, ca apoi iar vine cu 5 feluri noi de culoare |
Potoliti-va ma baieti :D:D ca nu am nici un colant in cap :D am cumparat vopsea :D:D:D:D
SURPRIZA CE CULOARE:D:D:D...ORICUM ESTE CEVA PE CAT DE RAR P PISICA PE ATAT D RARA ESTE CULOAREA :D:D:D...Multumesc lui Skillzu pentru ajutor :D..Sprinter pentru sustinere si vopsitorului meu pentru idee !!!:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :D:D:D:D maine trecem la 6 pistoane :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning