![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
PRET NOU, 19 000 euro.
|
masina e super tare intretinuta...pana mea nu inteleg de ce nu e vanduta deja
|
foarte frumoasa masina, dealtfel cum am mai spus'o pe pe undeva pe topic cred... se pare ca nu sunt foarte multi fani audi pe aici, pentru ca pretul nu pare exgerat avand in vedere cum arata.. eu pot spune ca de foarte mult timp visez la o asa masina, si de cand am vazut ce faci u cu ea mi'am intarit mai mult visul :).. in curand intentionez sa achizitionez si eu una din germania, pentru ca de aici nu prea imi permit..om vedea
mai pune si u niste poze cu ea sa fie topicul sus pentru ca a cam scazut de un timp :) mult noroc |
Quote:
Salut. Merci pentru aprecieri. Nu am mai facut poze cu masina ... si acuma e la bucuresti, mai merge cineva cu ea la targ. Poate o sa continue thread-ul viitorul proprietar ... :-) |
pana la urma ce ai mai facut cu masina?
|
Quote:
Nu am mai facut nimic altcevA la ea |
am vazut'o de mai multe ori prin bucuresti... pe pantelimon-obor... si pe vergului-cora daca nu ma insel.. oricum arata super bine, pacat ca nu se gaseste omul potrivit pt ea..
|
Poate o sa se gaseasca pana la urma ... mai am rabdare :-)
|
Topic pentru S5 nu deschizi ? :sad:
|
pacat... ca o dai asa ieftin... si arata asa bine... mai bine ai tine de pret ca oricum clientu tot o sa apara o data si o data... mie sincer mi`ar parea rau daca s-ar da asa ieftin :( bafta sa o vinzi cu cat vrei tu si sa fii impacat !
|
Quote:
Quote:
|
Update la pretul de vanzare a masinii. 16 000 euro.
Poate se gaseste un fan Audi interesat :-) |
Imi e dor de grasuna :((
|
Pana la urma s-a vandut ?
|
Nu, nu s-a vandut inca.
E adevarat ca nici eu nu prea am facut publicitate la vanzare, inafara de forumul 4tuning, da na. Inca asteapta cumparator. Poate se gaseste totusi un pasionat pe aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning