![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
dar se potrivesc la lungime sau la prindere cu cele de renault 19 sau mai trebuie modificate putin
|
Care stiti un electrician ceva sau un atelier de reparatii electronice , vreau sa se uite la un mp3 panasonic portabil ? scrie doar wait... cand se aprinde si sa nu-l arunc:)) Mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
e un service de mecanica acolo ... si vulcanizare ... vizavi de materiale de constructii acolo
|
Un mecanic/electrician(ce-o fi) bun care sa se bage la repararea unui acoperis de C3 Pluriel stie cineva?
La reprezentanta Citroen au zis ca nu se baga ca nu se pricep.:shock: Raman dator vandut!:-) |
Imi poate spune cineva unde sunt radarele fixe in Cta ? Daca le stiti pe toate ar fi perfect.. :)
|
Quote:
mergi in spate la kaufland ... si e un atelier de electrica si cauta un baiat cristi ... este electrician .. poate se incurca |
Merci, stiu locul, o sa incerc si acolo...
Citat din baietii de la service reprezentanta Citroen:"nu desfac ca dupa aia nu mai stiu sa fac la loc"! |
[/QUOTE]Citat din baietii de la service reprezentanta Citroen:"nu desfac ca dupa aia nu mai stiu sa fac la loc"![/QUOTE]
:)))...hai ca asta a fost tare...:))) |
Quote:
|
salut.. aja avea si o intrebare.. sa imi spuna si mie cineva.. aveam pe masina jante de 13",iar acum mi`am pus de 15", iar masin s`a ridikt si arata nasol.. cu rotile alea mai mari si aja ridikta.. intrebarea: cum fac sa o mai las?unde? exclud taiatul arcurilor.. un sfat pls.. merci!:)
Un sfat din partea unui moderator: scrie in limba romana...nu in messengereasca.;) |
Quote:
:)) schimbale :)) |
:P ok. scuze. spuneam fara taiatul arcurilor deoarece mi-a spus cineva sa ma duc la un service si cum ca mi-ar prinde arcurile in niste cleme si le-ar strange nu stiu cum s.a.m.d. si asa s-ar mai lasa masina. acum e romaneste :D sper sa fie :)
|
Un sfat : suspensie sport, gasesti pe topicul celor de la Prototype Project.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning