Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

ct_23_msg_1 18-04-08 21:30

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

dar se potrivesc la lungime sau la prindere cu cele de renault 19 sau mai trebuie modificate putin

mike20 19-04-08 08:51

Care stiti un electrician ceva sau un atelier de reparatii electronice , vreau sa se uite la un mp3 panasonic portabil ? scrie doar wait... cand se aprinde si sa nu-l arunc:)) Mersi

aikman 19-04-08 09:33

Quote:

Originally Posted by mike20 (Post 1492426)
Care stiti un electrician ceva sau un atelier de reparatii electronice , vreau sa se uite la un mp3 panasonic portabil ? scrie doar wait... cand se aprinde si sa nu-l arunc:)) Mersi

pe burada e un baiat meserias ... alex il cheama ... sa incerci acolo

mike20 19-04-08 10:08

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1492466)
pe burada e un baiat meserias ... alex il cheama ... sa incerci acolo

unde mai exact pe burada? ms frumos

aikman 19-04-08 18:29

e un service de mecanica acolo ... si vulcanizare ... vizavi de materiale de constructii acolo

pastrama 21-04-08 20:38

Un mecanic/electrician(ce-o fi) bun care sa se bage la repararea unui acoperis de C3 Pluriel stie cineva?
La reprezentanta Citroen au zis ca nu se baga ca nu se pricep.:shock:

Raman dator vandut!:-)

HaRdHouse 29-04-08 12:11

Imi poate spune cineva unde sunt radarele fixe in Cta ? Daca le stiti pe toate ar fi perfect.. :)

Psycho 30-04-08 17:51

Quote:

Originally Posted by pastrama (Post 1495696)
Un mecanic/electrician(ce-o fi) bun care sa se bage la repararea unui acoperis de C3 Pluriel stie cineva?
La reprezentanta Citroen au zis ca nu se baga ca nu se pricep.:shock:

Raman dator vandut!:-)

lol da-le-n cap ... cum acoperisul cum sa nu se bage ca nu stiu este imposibil ... bine .. la noi in romania totul este posibil

mergi in spate la kaufland ... si e un atelier de electrica si cauta un baiat cristi ... este electrician .. poate se incurca

pastrama 03-05-08 21:40

Merci, stiu locul, o sa incerc si acolo...

Citat din baietii de la service reprezentanta Citroen:"nu desfac ca dupa aia nu mai stiu sa fac la loc"!

ct-13-SHP 04-05-08 01:13

[/QUOTE]Citat din baietii de la service reprezentanta Citroen:"nu desfac ca dupa aia nu mai stiu sa fac la loc"![/QUOTE]
:)))...hai ca asta a fost tare...:)))

j.v.l 05-05-08 10:04

Quote:

Originally Posted by pastrama (Post 1513160)
Citat din baietii de la service reprezentanta Citroen:"nu desfac ca dupa aia nu mai stiu sa fac la loc"!

chill... eu m-am lovit de replici de genul "da, vino, ca incercam, dar daca dureaza prea mult, te trimitem noi la un service agreat de noi sa iti pierzi garantia acolo" it was like :shock: stai nene, ca daca imi bat capul putin cu niste tutoriale, imi pierd eu garantia si moca nu trebuie sa ma trimiti tu sa o pierd cu bani (era vorba despre o alta problema si o alta marca, dar mecanicii si electricienii par a fi din acelasi aluat uneori indiferent de marca masinii)

me`TRC 05-05-08 19:06

salut.. aja avea si o intrebare.. sa imi spuna si mie cineva.. aveam pe masina jante de 13",iar acum mi`am pus de 15", iar masin s`a ridikt si arata nasol.. cu rotile alea mai mari si aja ridikta.. intrebarea: cum fac sa o mai las?unde? exclud taiatul arcurilor.. un sfat pls.. merci!:)

Un sfat din partea unui moderator: scrie in limba romana...nu in messengereasca.;)

GRIGO 05-05-08 22:29

Quote:

Originally Posted by me`TRC (Post 1516336)
salut.. aja avea si o intrebare.. sa imi spuna si mie cineva.. aveam pe masina jante de 13",iar acum mi`am pus de 15", iar masin s`a ridikt si arata nasol.. cu rotile alea mai mari si aja ridikta.. intrebarea: cum fac sa o mai las?unde? exclud taiatul arcurilor.. un sfat pls.. merci!:)

Un sfat din partea unui moderator: scrie in limba romana...nu in messengereasca.;)

exclus taiatul arcurilor ?
:))
schimbale :))

me`TRC 05-05-08 23:22

:P ok. scuze. spuneam fara taiatul arcurilor deoarece mi-a spus cineva sa ma duc la un service si cum ca mi-ar prinde arcurile in niste cleme si le-ar strange nu stiu cum s.a.m.d. si asa s-ar mai lasa masina. acum e romaneste :D sper sa fie :)

ERY 05-05-08 23:54

Un sfat : suspensie sport, gasesti pe topicul celor de la Prototype Project.

All times are GMT +2. The time now is 19:45.

- Copyright 2026 4Tuning