![]() |
Re: E36 - Refreshed
5 Attachment(s)
am volan de M deja luat doar ca astept sa fie refacut :lol:. S-ar putea sa fie chiar gata ... dar trebuie sa mi-l aduca cineva de la Valcea la Sibiu ca eu n-am drum incolo recent.
Intre timp s-a trecut la echipare de iarna, s-a facut masina urataaaa si azi am mai scapat de o problema care ii deranja pe multi: toba aia aiurea de pe spate :)) Am pus toba noua sus si s-a schimbat spatele masinii si sunetul complet :shock: |
Quote:
Sa faci si tu un filmulet sa vedem cum se aude! :) |
Era urgenta problema cu tobele ca aia veche era sparta toata si trebuia schimbata rapid. Bara de M pe spate o sa vina abia in primavara, apoi o s-o mai aranjeze omu' atunci :)
|
Quote:
|
Quote:
|
si mie imi place chiar o idee mai in afara
|
Quote:
|
Quote:
Acum cand ai schimbat toate astea ..... parca critica aia a avut rostul ei . Voie buna ! |
parerea mea ca da bine asa
acu vb lui sharky e vb de gusturi... uite un video cu aceeasi toba pe masina mea https://www.youtube.com/watch?v=pwgco8p6eJM de la minutu 1:20 incolo |
Quote:
|
@ sparkle - n-o sa-mi iau niciodata coupe, sunt muuulte facute fain, dar mie imi place in 4 usi si sedanuri faine mai putine, d-asta o sa merg pana la capat cu masina asta 8) Daca imi iau alta masina pe viitor va fi diesel, stock, seria 5 poate... Dar mai e mult pana acolo, intai sa o fac pe asta.
|
Quote:
|
Quote:
Sau poate anu` viitor mai capata lumea bun simt si o sa fie bine! Spor! |
Quote:
|
Quote:
c :shock::shock:l !! Cam asa suna toba mea de diesel ! Chiar ma gandeam s-o schimb, sa-mi pun si eu sport, sa fie racing style dar cred ca nu are rost ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning