![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
12 Attachment(s)
Niste noutati, am schimbat iluminarea la bord, am achizitionat doua jante de tabla pe 13(momentan) am curatat butucii si discurile la luciu, am dat cu degripant sa nu rugineasca.. si le-am facut oglinda si pe interior si pe exterior.. Sa vedem cand imi ajung bucsile, sa schimb rulmentul ala care i s-a spart camasa:rolleyes2 Si sa gasesc tamburi pentru spate, ca toti m-au incurcat cu tamburii...:rolleyes2 dar pana ii gasesc iau niste flanse imprumut:arrow:
Si cateva poze : ANUNT: Cine are doi tamburi in 4 prezoane de R18 modelul ca aia de break(mari) de vanzare sa ma anunte si pe mine daca vrea sa ajute.. Din intamplare am gasit niste poze cu taraba cand eram la ITP, ce ciudata mi se pare acum :lol: fata de cum arata atunci si cum arata acum Si sa ne mai amintim putin de SNR... Care se pregateste sa intre la chirurgie:)) |
20 Attachment(s)
Hristos a Inviat !
Dupa niste mici certuri, am hotarat sa redeschid topicul.. Sper ca am facut o alegere buna.. La masina nu s-a mai facut cine stie ce.. Se vad diferentele in poze:arrow: Poze pentru toata perioada in care topicul a stat inchis :)) |
super masina...felicitari...nu prea ai ai ce sa faci la exterior...ca e bine asa cum e...cum arata acuma nu are ce sa iti faca RAR`u...bafta si sa o vedem tot asa
|
Quote:
PS-Ai renuntat la 4 suruburi nu? |
Quote:
Quote:
Urmatoarele lucruri care vreau sa le fac la masina sunt: -Mecanica(directie,bucsaraie,frane) -Motor(aprindere electronica cu senzor AT 011) -Exterior(tinichigerie+vopsitorie, sudura in co2)+ niste jante, ori elba, ori CMS, ori intoarse ! -Interior(bord de papuc diesel, scaune de dacie 03'-04', si inlocuit bucsa de la volan cu cruce cardanica) Cam astea sunt lucrurile care vreau sa le mai fac la ea... |
Bine ai (re)venit pe forum Cosmine:-)
masina arata foarte bine , felicitari! |
Foarte frumos ce ai realizat pana acum, imi place la nebunie capota8), dar nu inteleg de ce vrei s-o bagi la tinichigerie:???:
|
ai putea sa schimbi si semnalizarile de pe aripa cu unele transparente. in rest destul de frumoasa masina. imi place. mult noroc cu ea pe viitor.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
Poze de ieri, 1.000 de km si nu schiteaza nimic, in afara de rulmentii pe fata si cel de presiune..:rolleyes2
|
frumoasa dacioara........tine bine de ea
|
Arata foarte bine masinuta..Imi place..Bravo!
|
Ce misto arata Loganul ala alb, poti sa pui cateva poze cu el, fain bad-boy-ul. :)
|
Quote:
Quote:
Multumesc mult ! In legatura cu loganul, aici nu e topicul lui, alte poze nu am in afara de cele care le-am postat, e masina fratelui meu si nu ma bag peste el, daca vrea o sa isi deschida un topic aici. |
imi place dacia aia bleu... mai pune poze cu ea :p
vezi ca maine vin pe capu tau sa imi dai ochelarii |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning