Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arcuri, Amortizoare si Frane (https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-amortizoare-frane.html)
-   -   [Vand] BILSTEIN, EIBACH, H&R, TA-TECHNIX ! Suspensii Reglabile/Fixe, Arcuri/Amortizoa (https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-amortizoare-frane/198101-vand-bilstein-eibach-and-ta-technix-suspensii-reglabile-fixe-arcuri-amortizoa.html)

soosy 19-01-12 21:18

Re: [Vand] BILSTEIN, RACELAND, TA-TECHNIX ! Suspensii Reglabile/Fixe, Arcuri/Amortizo

o intrebarea atunci
care marca de suspensie ii cel mai ok pentru folosinta de strada.?!

caut o suspensie nu neaparat pentru performante,doar sa o pot cobora decent(nu extra low)si sa ma ajute,in sensul ca se nu frece si etc

dani3lll 19-01-12 21:35

Re: [Vand] BILSTEIN, RACELAND, TA-TECHNIX ! Suspensii Reglabile/Fixe, Arcuri/Amortizo

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4836533)
o intrebarea atunci
care marca de suspensie ii cel mai ok pentru folosinta de strada.?!

caut o suspensie nu neaparat pentru performante,doar sa o pot cobora decent(nu extra low)si sa ma ajute,in sensul ca se nu frece si etc

Nu stiu sa iti spun mai nimic despre raceland fiindca nu am testat. Tatechnix nu a fost nici o data o suspensie de curse/drift etc etc, este o suspensie de strada, eu asa le-am vazut/simtit. Nu iti rupi dintii cu ea, asta stiu sa iti spun.

aditza579 21-01-12 15:56

Salut. Poti sa-mi zici care-i mai rigida, cea fixa sau cea reglabila? Ma intereseaza cat costa kit-ul pentru un Golf 2 din ambele modele (si reglabila si fixa) si poti cobori masina la diferite inaltimi la cea fixa (adica daca ai arcuri la mai multe inaltimi)? Merci anticipat.

Edit: Scuze am uitat, 1.6 GTD an '88, 2 usi.

dani3lll 21-01-12 16:15

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4839243)
Salut. Poti sa-mi zici care-i mai rigida, cea fixa sau cea reglabila? Ma intereseaza cat costa kit-ul pentru un Golf 2 din ambele modele (si reglabila si fixa) si poti cobori masina la diferite inaltimi la cea fixa (adica daca ai arcuri la mai multe inaltimi)? Merci anticipat.

Edit: Scuze am uitat, 1.6 GTD an '88, 2 usi.

Suspensia Fixa - 145 euro
40/40, 60/40, 80/60 - variante de coborare

Suspensia Reglabila - 220 euro
20-80 coboara atat fata cat si spate

Ca si durirare, cea fixa mi se pare mai dura decat cea reglabila daca nu o cobori blana.

Produsele au garantie 1-2 ani
salut

rarej 22-01-12 18:54

suspensie reglabila pentru golf 1? merci

dani3lll 22-01-12 18:57

Quote:

Originally Posted by rarej (Post 4841206)
suspensie reglabila pentru golf 1? merci

220 euro, reglabila
salut

B-53-SDP 23-01-12 07:29

Salut ! 4 amortizoare BILSTEIN B8 pentru logan la ce pret se pot aduce ?

masacruuu 23-01-12 07:40

Amortizoare reglabile sau fixe pentru Fiat grande punto 1.3 66kw ? Am deja arcuri eibach .

dani3lll 23-01-12 08:59

Quote:

Originally Posted by B-53-SDP (Post 4841955)
Salut ! 4 amortizoare BILSTEIN B8 pentru logan la ce pret se pot aduce ?

Amortizoare Bilstein B8 fata - 600 lei/bucata
Amortizoare Bilstein B8 spate - 550 lei/bucata
salut

dani3lll 23-01-12 09:04

Quote:

Originally Posted by masacruuu (Post 4841968)
Amortizoare reglabile sau fixe pentru Fiat grande punto 1.3 66kw ? Am deja arcuri eibach .

Nu se pot pune amortizoarele reglabile cu arcurile eibach, doar amortizoare fixe.

40 euro/bucata atat fata cat si spate
salut

masacruuu 23-01-12 09:07

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 4842125)
Nu se pot pune amortizoarele reglabile cu arcurile eibach, doar amortizoare fixe.

40 euro/bucata atat fata cat si spate
salut

Mersi de raspuns . Ce marca sunt amortizoarele si ma interezeaza foarte mult sa coboare cu 2-3 cm garda la sol daca nu niste preturi la o suspensie fixa/reglabila si de preferat fara TA . Mersi mult

dani3lll 23-01-12 09:11

Quote:

Originally Posted by masacruuu (Post 4842132)
Mersi de raspuns . Ce marca sunt amortizoarele si ma interezeaza foarte mult sa coboare cu 2-3 cm garda la sol daca nu niste preturi la o suspensie fixa/reglabila si de preferat fara TA . Mersi mult

Amortizoarele sunt de la tatechnix, nu am nimic reglabil/fix low cost,

Bilstein B12 ProKit (fixa) - 3300 lei

salut

dbogdan 23-01-12 20:56

Salut , pt clio 2 la ce pret?

dani3lll 23-01-12 21:12

Quote:

Originally Posted by dbogdan (Post 4843479)
Salut , pt clio 2 la ce pret?

reglabila - 295 euro
salut

WolfTown 24-01-12 11:40

pt un e36 6 cilindrii un pret pt fixa si reglabila... da ca ai. multumesc

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning