![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
magnifico cati cp ai ?
am schimbat la masina cate ceva : caseta de directie, cutia de viteze si planetarele .... si nu am zis'o cu rautate ... |
Quote:
@street_racer : E foarte bun si loganul.Eu ii respect pe toti,insa pana in momentul bara la bara,cum se zice :d |
Radetzi voi radetzi da loganu ala fuge ceva pt un logan ma refer
|
ady...ia lasa-i loganu lu hellman in pace...:-P
incercam cu evacuarea ta noua:-) |
adi unde ti'ai facut evacuarea ? k vreau si eu sa imi fac ... hai k poate trec pe la u la munca si stam de vb la o tigare
|
@hellman : provocare oficiala pt tine tranta ... 3 din 5 tu si eu , si de data asta sa faci bine sa ai banii la tine
@psycho : cu tine ma dau dak vrei ca sa ii arat lu hellman ca i-o dau unei mashini care i-a dat-o lui @zana : n-ai sa vezi pisica de la mine, facem ca data trecuta ... avans de 50m, si vrum ... @ magnifiq : hai sa ne intalnim intr-o seara... dak poti sa vii in seara asta pe la ora 9 la parcarea subterana de la city park, ar fi ok @ yzf : scz ca m-am luat de tine :"> |
Quote:
|
din Provocari ...topicu s-a transformat in messenger...super tare...:???:
provoc ceva, cineva, careva...:rolleyes2 orice diesel pana in 150 |
Da, messenger.....racerii simt nevoia sa afle si ceilalti ca ei au avut onoarea, au reusit sa realizeze o liniuta ilegala, fie ea si pierduta...
|
vorba aia a romanului "cine nu-i bagat in seama, se baga singur , nu orisicum , ci cu o tampenie" , nu-i asa ?
je vs akcent nsl 3-0 je vs ibizza sv 1-0 PMR vs GRS 1-0 aev vs ibizza sv 0-1 restul nu le-am prins , mai ziceti si voi :) |
diseara pacpac ceva? se merge pe la 9-10 la mall sa vedem daca au bagat marfa noua la guess? :lol:
|
ZLA vs CHT 1-0 (sau au fost mai multe?)
hellmane stii ca tr sa il razbun pe metal militia acuma nu? doar e frate cu mine la " CLIO CLUB - IDOLII LOGANISTILOR " :)) |
3-0 daca nu ma insel pt hellman
|
da :sad:...asta mi-a facut farmece la masina, a fost la mama omida sa-i dea in carti
|
auuuuu :) damn ... bv hellman
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning