Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

Hellman 16-09-08 00:22

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

magnifico cati cp ai ?
am schimbat la masina cate ceva : caseta de directie, cutia de viteze si planetarele ....
si nu am zis'o cu rautate ...

magnifiqo 16-09-08 00:55

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1756185)
magnifico cati cp ai

Suna a provocare asa putin... si as accepta-o cu cea mai mare placere insa deocamdata e neoficiala. Mi s-a parut inseamana si ma bucura faptul acesta ca m-am inselat.Am un opel tigra,acela de la semntaura : 1.4 16v 90 cai. este stock curat nici filtru nici toba,nimic insa ca toti de aici cu ganduri mari.Este la semnatura masina,poti da un click sa vezi ce e cu tigra mea. Now it”s your turn:)

@street_racer : E foarte bun si loganul.Eu ii respect pe toti,insa pana in momentul bara la bara,cum se zice :d

YZF-PWR 16-09-08 10:06

Radetzi voi radetzi da loganu ala fuge ceva pt un logan ma refer

vizal 16-09-08 11:36

ady...ia lasa-i loganu lu hellman in pace...:-P
incercam cu evacuarea ta noua:-)

Hellman 16-09-08 12:50

adi unde ti'ai facut evacuarea ? k vreau si eu sa imi fac ... hai k poate trec pe la u la munca si stam de vb la o tigare

street_racer 16-09-08 19:34

@hellman : provocare oficiala pt tine tranta ... 3 din 5 tu si eu , si de data asta sa faci bine sa ai banii la tine
@psycho : cu tine ma dau dak vrei ca sa ii arat lu hellman ca i-o dau unei mashini care i-a dat-o lui
@zana : n-ai sa vezi pisica de la mine, facem ca data trecuta ... avans de 50m, si vrum ...
@ magnifiq : hai sa ne intalnim intr-o seara... dak poti sa vii in seara asta pe la ora 9 la parcarea subterana de la city park, ar fi ok
@ yzf : scz ca m-am luat de tine :">

Hellman 17-09-08 01:43

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1758170)
idem hellman .. eu vreau doar cu permis ca masina am eu :))

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1757938)
asta e site de matrimoniale mai nou ?:)) zla-ule...lasa ca iti fac eu cunostiinta cu prietena aia a mea...stii tu:))

vezi daca mai ai si una pentru mine .. nu sunt foarte capricios .. sa aiba ochii albastri .. blonda .. sau bruneta sau roscata .. ce o fii .. 170 180 50 de kg ....

d-astea ...

tata hai sa vedem ce gasim ... corect sa aibe vreo 170-180 sa detina permis de conducere categoria B si sa arate bine ...

vizal 18-09-08 14:05

din Provocari ...topicu s-a transformat in messenger...super tare...:???:

provoc ceva, cineva, careva...:rolleyes2

orice diesel pana in 150

quick_5hifter 19-09-08 01:02

Da, messenger.....racerii simt nevoia sa afle si ceilalti ca ei au avut onoarea, au reusit sa realizeze o liniuta ilegala, fie ea si pierduta...

street_racer 19-09-08 12:34

vorba aia a romanului "cine nu-i bagat in seama, se baga singur , nu orisicum , ci cu o tampenie" , nu-i asa ?

je vs akcent nsl 3-0
je vs ibizza sv 1-0
PMR vs GRS 1-0
aev vs ibizza sv 0-1
restul nu le-am prins , mai ziceti si voi :)

metal-militia 19-09-08 14:47

diseara pacpac ceva? se merge pe la 9-10 la mall sa vedem daca au bagat marfa noua la guess? :lol:

street_racer 20-09-08 02:13

ZLA vs CHT 1-0 (sau au fost mai multe?)

hellmane stii ca tr sa il razbun pe metal militia acuma nu? doar e frate cu mine la " CLIO CLUB - IDOLII LOGANISTILOR " :))

BmAn 20-09-08 02:39

3-0 daca nu ma insel pt hellman

metal-militia 20-09-08 03:11

da :sad:...asta mi-a facut farmece la masina, a fost la mama omida sa-i dea in carti

YZF-PWR 20-09-08 09:55

auuuuu :) damn ... bv hellman

All times are GMT +2. The time now is 17:41.

- Copyright 2026 4Tuning