Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

t1grul 27-02-12 20:24

Re: Masini Abandonate!

Quote:

Originally Posted by roberTDH (Post 4903784)
astea sunt photoshop :)... sau?

nu este photoshop...este doar arta, masini abandonate + natura => ceea ce vezi :)

cangri 27-02-12 20:41

Quote:

Originally Posted by roberTDH (Post 4903784)
astea sunt photoshop :)... sau?

sunt poze adevarate retusate in photoshop ca sa arate profi.

Billy c25xe 01-03-12 02:06

Ieri am vazut pe campia libertatii , aproape de patinuarul de la flamaropol , 2 raritati abandonate pe trotuar , ambele albastru deschis , nici nu stiam ce model sunt sau marca , noroc ca una avea la numar BNZ si am cautat putin pe google si sunt un model aparut in 1953 w120 cunoscut si sub numele de Ponton , din pacate eram in trecere cu masina si nu am apucat sa fac poza , pacat de ele ca sunt de colectie , poate le stie cineva de pe aici povestea

dangrig 01-03-12 06:44

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 4908159)
Ieri am vazut pe campia libertatii , aproape de patinuarul de la flamaropol , 2 raritati abandonate pe trotuar , ambele albastru deschis , nici nu stiam ce model sunt sau marca , noroc ca una avea la numar BNZ si am cautat putin pe google si sunt un model aparut in 1953 w120 cunoscut si sub numele de Ponton , din pacate eram in trecere cu masina si nu am apucat sa fac poza , pacat de ele ca sunt de colectie , poate le stie cineva de pe aici povestea

Sunt 2 troace irecuperabile ... am discutat de ele pe club ... sunt rupte de rugina, vopsite cu bidineaua ca sa acopere rugina, nu au ornamentele cromate exterior, interior praf , faruri de trabant/Barkas , stopuri la fel , etc ...

Billy c25xe 02-03-12 01:25

Da , despre aceste mercedes-uri era vorba , unde s-a discutat despre ele , un link ceva , sunt curios .

FXA- 02-03-12 02:51

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4752854)
a ajuns cotetul unor gaini si se afla in curtea unui cioban de la marginea orasului .Ce tip de vw este?Se mai gaseste piese pt el ?

Masina asta era acum 9 ani intr-o curte a unei case din Predeal, tot abandonata de multi ani...

Daniel_DRV 02-03-12 09:51

3 Attachment(s)
īncă 2 de la mine, Dacia are doar cāţiva ani (3-4) de cānd e lăsată, cealaltă e de cānd sunt copil īn acel loc....spre curiozitatea multora are tabla bună ţinānd cont că are mulţi ani de cānd stă ...
PS: īn posturile precedente am prezentat un Mercedes se pare că acesta a fost achiziţionat de către un băiat care a văzut postarea lui aici....

crysty.bobok 02-03-12 12:31

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4910207)
īncă 2 de la mine, Dacia are doar cāţiva ani (3-4) de cānd e lăsată, cealaltă e de cānd sunt copil īn acel loc....spre curiozitatea multora are tabla bună ţinānd cont că are mulţi ani de cānd stă ...
PS: īn posturile precedente am prezentat un Mercedes se pare că acesta a fost achiziţionat de către un băiat care a văzut postarea lui aici....

S600-le ?

Poate noul proprietar pune 1-2 poze dacă are de gānd să īl pună pe picioare!

Daniel_DRV 02-03-12 14:39

Dacă va avea plăcerea şi va vrea .....

Predator 02-03-12 19:20

Eu l-am luat, S600-le, care este un 600SEL din 92, model Canada Special Edition.

Un scurt sumar:

Interior in stare proasta:
-Scaunele ortopedice nefunctionale
-Oglinda retrovizoare interioara rupta
-Elemente decorative lemn lipsa
-Perdea electrica, nefunctionala
-Incalzire in scaune defecta
-Radio defect
-Panou clima, defect
-Pompa soft-close/inchidere centralizata defecta

Exterior
-Geamurile duble, au tras aer
-Elemente lipsa
-Rugina in anumite locuri
-Partea fata, usor accidentanta

Mecanica
-Cutia automata fara schimb de ulei
-Motorul nu isi face bine amestecul, moare ocazional, sau ineaca bujiile si merge in mai putin de 12 cilindrii.

AxYJamaicanu 02-03-12 20:05

Ce planuri ai cu ea ? ai ceva de munca la ea.

Predator 02-03-12 20:14

O reconditionare este munca titanica.

AxYJamaicanu 02-03-12 20:18

crede-ma ca stiu :) felicitari ca ai ales asta

Zakk 03-03-12 11:44

600 SEL este cumva AMG ?

Predator 03-03-12 11:57

Nu este AMG. Este simplu.

AMG-ul era de 7.3.

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning