Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

Evo007 13-03-05 00:15

A fost cool intalnirea
Numai despre plecare nu am vb noi da merge.....
Ms Psycho Slc and Mike for the ride

GReedY 13-03-05 00:25

Ce pot sa zic ca a fost SUPER TARE intalnirea din seara asta!Nu ma asteptam la asa ceva ... a fost super belea si in mamaia mai ales unde a fost toata distractzia!

Psycho 13-03-05 00:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
discutzia despre plecarea la bukale este prima prioritate....

da da aici ai perfecta dreptate :) ...

Evo stai kalm :)

deci pana la urma ... mergem la bucureshti ... hai sa facem asa ... sa vedem care merge si ... cati merg cu mahsinile .. k vad k de cate ori ne int. iese bahaos :)

deci .. io merg .. + pretena mea => mai am 3 locuri in mashina

hai urmatoru .. !!!

madfish 13-03-05 01:36

dap, cea mai reusita de pana acum .. zic eu :lol:
A avut de toate :twisted: :twisted: :twisted:

yamahaer1cip 13-03-05 11:14

a fost frumos da ne-am si speriat rau de tot uni din nou d apana la urma ne am descurcat sofer a fost rea bun respect si so tinem tot asa bafta si respect la toata lumea numai bine aveti grija de voi :lol: 8) :) :o :o :wink: :wink: la urmatoare intalnire imi iau si TARNACOPU sa le demolez bordurile la aia de la hotelele din mamaia oamen cretini :cry: :twisted:

mike.omega 13-03-05 11:40

A fost mistooo aseara :joy:
O sa pun filmuletze si poze :wink:
Din pacate camera mea nu inregistreaza sunetul prea bine :cry:

CT-87-ADY 13-03-05 12:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
A fost cool intalnirea
Numai despre plecare nu am vb noi da merge.....
Ms Dogarel(as always) Psycho Slc and Mike for the ride

n`am orgininalitate si imi e rau... :x
idem EVO007... :P

Eu la Bukle merg cu SLC`u sper sa se tzine de cuvant... :wink:

Evo007 13-03-05 14:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
discutzia despre plecarea la bukale este prima prioritate....

da da aici ai perfecta dreptate :) ...

Evo stai kalm :)

deci pana la urma ... mergem la bucureshti ... hai sa facem asa ... sa vedem care merge si ... cati merg cu mahsinile .. k vad k de cate ori ne int. iese bahaos :)

deci .. io merg .. + pretena mea => mai am 3 locuri in mashina

hai urmatoru .. !!!

Vezi ca a deschis Art un topic scrieti acolo
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6014

Psycho 13-03-05 21:12

in cartier imi zic baietzi Arabu` sau Erh4babe :) hahahahah daca era putin ud sau ... era praf .. nisip .. ceva pe jos faceam show .. da asa m`am limitat la ce atzi vazut :) .. jajajaj :evil_laug

Psycho 13-03-05 22:24

bah .. k mi`am adus aminte .. cu cine eram in mashina .. :) eram sa nenorocesk o bordura in navodari in curba aia d la pod .. d`acolo .. am intrat cu peste 100 .. si din a 5`a jap a 3`a .. si frana d motor si .. plm era sa o fac vraishte :) hahaha da .. arabu din mine :) .... ne`a scapat :) :evil_laug

Evo007 13-03-05 22:44

A dupa tablagi acolo
stiu :))

Psycho 13-03-05 22:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
A dupa tablagi acolo
stiu :))

cu tine eram mah nebunule :) ...?? :evil_laug

CT-87-ADY 14-03-05 13:44

Re:

Quote:

bah .. k mi`am adus aminte .. cu cine eram in mashina .. :) eram sa nenorocesk o bordura in navodari in curba aia d la pod .. d`acolo .. am intrat cu peste 100 .. si din a 5`a jap a 3`a .. si frana d motor si .. plm era sa o fac vraishte :) hahaha da .. arabu din mine :) .... ne`a scapat :) :evil_laug

e clar frate... tu n`o sa ai moarte buna... :wink:

Psycho 14-03-05 14:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

e clar frate... tu n`o sa ai moarte buna... :wink:

ady n`a zis nimeni k o sa mor acasa ... ehh de cate ori era sa fac buf cu mashina :) .. am fost odat la buc la o legala .. si erau unii cu mine in mashina nu mai stiu exakt .. era BAU ppX`u .. park .. si cand am tras o depashire intre 2 tiruri .. au facut p ei .. au zis k le`a trecut toata viatza prin fatza ochiilor :) .. una peste alta ... daca prindeam o seara cu nishte zapada sau gheatza p`acolo prin mamaia .. era o super treaba :)

madfish 14-03-05 15:54

Re:

Quote:

... daca prindeam o seara cu nishte zapada sau gheatza p`acolo prin mamaia .. era o super treaba :)

am fost o seara pe zapada ... toti ne-au dat afara din parcari

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning